Fredrik Pålsson

Auktoriserad revisor

Tel: 060-611600
E-post: fredrik.palsson@revideco.se
På Revideco sedan 2008

Om livet på Revideco

Det är roligt att gå till jobbet på Revideco, trevliga arbetskamrater och lättsam stämning. Till skillnad från en del av våra konkurrenter så har vi en lite mer avslappnad stil vilket bland annat märks på vår klädsel. Vi hoppas att det märks även i relationen till våra kunder.

Om jobbet på Revideco

Den stora fördelen med att jobba på Revideco är att man får jobba så brett. Även om jag i grunden är revisor så jobbar jag även med bokföring, bokslut, deklarationer och en hel del olika sorters rådgivning. Det är roligt att kunna komma med goda råd till dem som kanske inte uppskattar ekonomi och siffror lika mycket som vi gör. Samtidigt handlar det också så mycket annat än bara siffror.

Vägen till Revideco

Pluggade företagsekonomi på Mittuniversitet. Efter examen kände jag att jag ville prova att jobba med revision men hade absolut inga planer på att flytta till Stockholm innan Erik ringde. Kände på en gång att Revideco var rätt för mig och flyttlasset gick snart därefter. Nu har dock hemstaden lockat igen och den här gången fick Revideco följa med tillbaka.

Om livet i största allmänhet

Tvåbarnspappa. Något av en sportnörd, särskilt intresserad av innebandy. Numera är jag dock bara aktiv som domare. Gillar frågesport men ogillar att förlora.

Om det hemliga i livet

Har deltagit i tre svenska mästerskap i ordspelet Scrabble med en sjuttonde plats som bästa resultat.