RÅDGIVNING 
Generationsskifte

Har du bestämt dig? Dags att låta nästa generation ta över bolaget? Då är det dags att se över vilka alternativ som finns tillgängliga och hur beskattningskonsekvenserna ser ut.

Boka ett möte med oss

Ibland vill de nuvarande ägarna planera för att få ut en påse pengar som sätter guldkant på tillvaron och då krävs det en del planering i generationsskiftet.

Vi erbjuder en entimmes introduktion till de olika alternativ som finns tillgängliga vid generationsskiften, samt förklarar skatteeffekterna av de olika tillvägagångssätten.

Pris 1650 kr + moms per timme.

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Din bokföringsbyrå i Jönköping

Rådgivning

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag. Läs mer om våra övriga rådgivningstjänster här.

Så undviker du personligt betalningsansvar