SUNDSVALL

Redovisning & rådgivning

Vi tar hand om din redovisning i Sundsvall. Vi är vi ett mindre kontor som har erfarenhet av både små, medelstora och stora företag, ofta ägarledda. Vi är också specialister på internationella företag och kvalificerade redovisningsfrågor.

Ta första steget – Boka ett möte med oss – vi tar hand om din redovisning i Sundsvall

Hos oss i Sundsvall finns en kompetent redovisningskonsult med backup av ett 50 personer starkt team med lång erfarenhet av revisionredovisning och rådgivning. Vi är specialister inom kvalificerade redovisningsfrågor så som koncernkonsolideringar, lång erfarenhet av skattefrågor i fåmansbolag och har ett starkt internationellt självförtroende.  

Vi är kvalificerade redovisningskonsulter och auktoriserade revisorer och erbjuder också revisionstjänster förutom redovisning och rådgivning i Sundsvall. Vi upprättar bokslut, gör årsredovisningar, hanterar leverantörsfakturor, kundfakturor och löner.

Behöver ni en redovisningskonsult som förstärker er egen personal, regelbundet eller när behov uppstår, kommer vi gärna ut och gör arbetet på plats hos er. Vi hjälper också gärna till med att digitalisera ert företags redovisning.

Varmt välkommen till oss i Sundsvall!