REDOVISNINGSBYRÅ I SKELLEFTEÅ

Redovisning, lön & rådgivning

Vi är en redovisningsbyrå i Skellefteå som erbjuder dig en trygg vardag. Robusta redovisningslösningar, effektiv lönehantering och kompetent rådgivning till små, medelstora och stora bolag. Vi samarbetar även med internationella företag.

Ta första steget – Boka ett möte med oss

Hos oss finns ett komplett fullserviceteam med lång erfarenhet av revision, redovisning och rådgivning. Vi har specialister inom jord- och skogsbruk samt ett antal lönespecialister med erfarenhet från ett stort antal andra branscher vilket gör att vi särskiljer oss från andra redovisningsbyråer.

Vi är kvalificerade redovisningskonsulter och auktoriserade revisorer och erbjuder också revisionstjänster förutom redovisning och rådgivning. Vi upprättar bokslut, gör årsredovisningar, hanterar leverantörsfakturor, kundfakturor och löner.

Behöver ni en redovisningskonsult som förstärker er egen personal, regelbundet eller när behov uppstår, kommer vi gärna ut och gör arbetet på plats hos er. Vi hjälper också gärna till med att digitalisera ert företags redovisning.

Varmt välkommen till oss i Skellefteå!

Jonas Persson

LÅT OSS HÖRAS!
Via telefon, e-post eller formulär
Jonas Persson 070-315 73 54 | jonas.persson@revideco.se

Bokslut & årsredovisning

När det kommer till slutet av räkenskapsåret så är det dags att upprätta ett bokslut. Bokslutet är dels en avstämning av bolagets resultat & balansräkning så att rätt siffror rapporteras, bolagets årsredovisning bygger sedan på den informationen.

Vi har lång erfarenhet av att upprätta bokslut och årsredovisningar, hör av dig till oss för en offert!

Lön – Payroll

Visst är det jobbigt om en värdefull medarbetare få för lite lön en månad och blir arg? Ännu jobbigare att ha betalat ut för mycket lön? Med oss så slipper du allt det där.

Vi erbjuder en effektiv och helt digital lönehantering till bolag av alla storlekar. Våra auktoriserade lönekonsulter kvalitetsgranskas löpande innebärande att våra rutiner alltid är uppdaterade.

Hör av dig till oss för offert.

Inkomstdeklaration

Alla företagsformer är skyldiga att lämna en en inkomstdeklaration till skatteverket. Inkomstdeklarationen ska överensstämma med resultat och balansräkning i bokslut & årsredovisning med vissa tillägg.

Vi har lång erfarenhet av upprättande av inkomstdeklarationer, hör av dig till oss för offert!

Rådfråga oss

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag.

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Norrländska deklarationsexperter

Löpande redovisning i digitala verktyg

Vi jobbar i molnbaserade verktyg för att gränssnittet mellan dig och oss ska fungera så smidigt som möjligt. Vi automatiserar processen för att rätt information ska läsas in, en attestrutin säkerställer att rätt leverantörsfakturor betalas och så hanterar vi löner, moms och skattedeklarationer.

Med oss får du en fungerande rutin.

Välj en redovisningsbyrå med lång erfarenhet

Titta på vår film om hur vi särskiljer oss från andra redovisningsbyråer. Vi ser till att du får en passande redovisningslösning, en auktoriserad revisor som granskar ditt bolag om det behövs och så stöttar vi dig i de situationer då du behöver assistans som företagare.

Så att du får en trygg vardag. Och ses som en trygg samarbetspartner.

Här hittar du oss i Skellefteå!

Vår drivkraft är att hjälpa norrländska företag till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Vi gör det genom ett brett utbud av tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. När du väljer Revideco i Skellefteå får du dessutom en byrå som förstår företagare, och dina dagliga utmaningar. Vi tror på personligt engagemang. Och på skelleftebygden. Så oavsett om du behöver en auktoriserad revisor, en redovisningskonsult eller bara lite goda råd hur du kan effektivisera fakturor eller löner – hör av dig.

Telefon: 0910-105 80
skelleftea@revideco.se