Bokföringsbyrå Skellefteå

Söker du en bokföringsbyrå i Skellefteå? Då har du hamnat rätt. På Revideco har vi som drivkraft att hjälpa norrländska företag att öka sin lönsamhet och minimera sina bekymmer. Det gör vi genom att vi hjälper dig som företagare med revision, rådgivning, redovisning och bokföring.

Har du ett litet företag? Eller ett medelstort? Vi hjälper till! Vi har lång erfarenhet av att hjälpa ägarledda aktiebolag, föreningar och förbund med bokföring, löner och redovisning.

Vilka tjänster erbjuder en bokföringsbyrå Skellefteå?

Vi på Revideco ser oss som en fullservice-byrå, det betyder att vi har både auktoriserade lönekonsulter, redovisningskonsulter och revisorer som kan hjälpa dig till en enklare vardag. Tanken är att vi sköter de delar du helst slipper, så att du kan fokusera på ditt företags kärnverksamhet.

Oavsett om du har en enskild firma eller ett aktiebolag kan du få många fördelar av att anlita en auktoriserad redovisningsbyrå för att få hjälp med det ekonomiska.

Vilka tjänster erbjuder en bokföringsbyrå Skellefteå?

Revideco i Skellefteå erbjuder bland annat:

  • Bokföring
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Kundfakturering
  • Leverantörsfakturahantering
  • Lönehantering
  • Avstämningar och månadsrapportering
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Rådgivning
3 skäl att välja en auktoriserad redovisningsbyrå i Skellefteå

3 skäl att välja en auktoriserad redovisningsbyrå i Skellefteå

1. Spara tid och pengar

Att välja en auktoriserad redovisningsbyrå gör att du får mer tid över till annat. Du kan lugnt fokusera på ditt företags kärnverksamhet.

Mindre administrativt arbete

Eftersom du slipper allt administrativt arbete som följer med redovisning och löpande bokföring kan du istället lägga din tid och dina resurser på att driva ditt företag framåt. Detta brukar ge ekonomisk vinning. Denna vinst kan bli ännu större tack vare rådgivningen du får av din redovisningskonsult.

Nystartat företag?

Har du nyss startat upp ditt företag eller står du just nu i startgroparna och har möjlighet att anlita en redovisningskonsult? Då är vår varma rekommendation att göra detta tidigt. Då får du goda förutsättningar för framtiden och full kontroll på ekonomin redan från start.

2. Känn dig trygg och säker i företagets ekonomi

För den som inte är insatt är det nästan omöjligt att hålla koll på allting som har med skatteområdet att göra. Därför är det smidigt att låta en auktoriserad redovisningsbyrå göra det åt dig. Byrån hjälper dig att hålla dig uppdaterad och tar hand om de delar du vill slippa. Du kan vara trygg med att allting sköts som det ska och att deklarationer lämnas in i rätt tid.

Auktoriserade konsulter

På Revideco har vi löne- och redovisningskonsulter som är auktoriserade genom branschorganisationen FAR. Detta är en kvalitetsstämpel som visar att de håller hög kvalitet och vet vad de gör.

Spetskompetens inom viktiga områden

Många av våra konsulter besitter spetskompetenser inom olika områden, såsom koncernredovisning, skatt, utlandsfrågor och företagsköp.

3. Få ett bollplank som hjälper dig

När man är småföretagare eller nyligen startat sitt företag brukar det vara extra värdefullt att använda sin redovisningsbyrå som bollplank. Det finns inga dumma frågor – vi svarar på allt.

Vad funderar du över?

Funderar du på att byta företagsform, anställa fler medarbetare eller undrar du över skatteregler? Vi hjälper dig med alla typer av frågor som rör ditt företagande och din ekonomi.

En partner i företagandet

På Revideco i Skellefteå ser vi oss som din partner. Våra redovisningskonsulter finns där för att göra ditt företagande enkelt och stötta dig längs vägen.

Välkommen till vårt kontor i Skellefteå

Välkommen till vårt kontor i Skellefteå

Du hittar oss på Nygatan 97.

Telefon: 0910-105 80
E-post: skelleftea@revideco.se

Bokföringsbyrå Skellefteå. Vanliga frågor och svar!

Bokföringsbyrå Skellefteå. Vanliga frågor och svar!

Vad gör man på en bokföringsbyrå?

Vi brukar kalla oss för en redovisningsbyrå, eller en fullservicebyrå. Det betyder att vi har auktoriserade konsulter för både redovisning, löner, bokföring och revision. Du kan höra av dig till oss oavsett vilken typ av redovisningstjänster du vill ha hjälp med. Löpande bokföring, upprättande av bokslut, deklarationer, årsredovisning, leverantörs- och kundfakturor, löner, rådgivning eller månadsavstämningar – ja allt.

Om du är på gång att digitalisera ditt företags redovisning kan vi även hjälpa dig med det.

Vad är det för skillnad på bokföring och redovisning?

Medan bokföring innebär att man registrerar ett företags affärshändelser är redovisning ett vidare begrepp. I det ingår till exempel bokslut, deklarationer och rapportering.

Vad kostar det att anlita en bokföringsbyrå Skellefteå?

Det beror på vad du har för behov. Behöver du hjälp med hela ekonomifunktionen lär du behöva betala ett högre pris än om du bara tar hjälp med delar av den.

Det bästa är att det finns skräddarsydda lösningar där du får en personlig redovisningskonsult som lär sig och kan just ditt bolag. Denna konsult kan sedan hjälpa dig med de delar du vill och svara på alla dina frågor. Då kan du känna dig trygg med att din redovisningskonsult alltid finns där.

Kom ihåg att reflektera över vad som ingår i priset när du jämför priset mellan olika redovisningsbyråer.

På Revideco i Skellefteå kan vi hjälpa dig med redovisning, utdelnings- och bokslutsplanering och vara ett löpande stöd i din företagsresa.