Kerstin Andersson

Auktoriserad redovisningskonsult FAR

Tel: 0910-383 41
E-post: kerstin.andersson@revideco.se
På Revideco sedan 2008

Om livet på Revideco

Det är en otroligt trevlig arbetsplats, alla har nära till skratt och hjälper varandra när det behövs. Tror att även kunderna uppskattar den personliga och lättsamma stämningen hos oss.

Om jobbet på Revideco

Det roligaste med jobbet är de varierande arbetsuppgifterna som ger möjlighet till ständig utveckling samt arbetets självständighet. Men viktigast av allt är alla trevliga kundkontakter samt dom underbara arbetskamraterna.

Vägen till Revideco

Har varit i branschen sen 1992 och arbetade på några olika redovisningsbyråer fram till 2008 då jag började på Revideco där jag trivs mycket bra.

Om livet i största allmänhet

Är gift och bosatt i Ursviken, en dryg mil öster om Skellefteå, brukar kalla det Ursvikens Riviera då solen ofta skiner där. Våra två barn har berikats oss med fem underbara barnbarn. Jag lyssnar gärna på talböcker och ser dom flesta av Skellefteå AIK:s ishockeymatcher. Älskat att resa och då gärna till sol och värme. På sommaren tillbringar jag stor del av tiden i vår husvagn som vi har uppställd på en mysig mindre camping och dit kommer gärna barnbarnen och hälsar på.

Om det hemliga i livet

Är den som fixar det mesta av det tekniska hemma. Provar gärna på att snickra, även om jag inte är någon stjärna på det.