Michaela Hedin

Revisor

Tel: 070-311 82 30
E-post: michaela.hedin@revideco.se
På Revideco sedan 2021

Om livet på Revideco

Från första stund märkte jag att Revideco är en familjär arbetsplats där alla har lätt till skratt, månar om varandra och om kunderna.

Om jobbet på Revideco

Jag jobbar som revisor på Revideco med små och medelstora ägarledda bolag. Det som gjorde att jag fastnade för just revision var den stora variationen i arbetsdagen och att man ständigt utmanas till utveckling.

Vägen till Revideco

Jag är utbildad civilekonom i grunden och under min studietid arbetade jag som Ekonom på Svensk Cater för att sedan under sista året även gå praktikprogrammet PwC Insight. Detta praktikprogram gav mig inblick i revisorsyrket och öppnade upp mitt intresse för revision. Efter studierna fick jag jobb på PwC där jag jobbade i 5år. Därefter hade jag turen att få bli en del gänget på Revideco.

Om livet i största allmänhet

Jag bor med min man och våra två söner i en villa i Skellefteå. På fritiden gillar jag att umgås med vänner och familj och spenderar även mycket tid utomhus, året om.

Om det hemliga i livet

Jag är inte så hemlig av mig men något som många inte vet om mig är att jag är en fartdåre på skoter, både i vatten och på snö. Hade jag inte arbetat med ekonomi hade jag nog startat en inredningsbutik.