Terese Ruud

Receptionist & kontorskoordinator

Tel: 08-54 54 25 00
E-post: terese.ruud@revideco.se

Om livet på Revideco

Här är det full fart från måndag till fredag men med en fantastisk energi så fort man kliver genom entrén och alltid mycket skratt. Man skulle faktiskt kunna säga att vi är som en liten familj. Även när det är mycket att göra så ser vi till att alltid backa upp varandra och ha kul.

Om jobbet på Revideco

Förutom att vara den klassiska spindeln i nätet där arbetsuppgifterna är blandat varje dag så måste jag säga att den största utmaning är att se till att kaffeautomaten har den rätta temperaturen. (Många viljor att behaga 😉 )

Vägen till Revideco

Ödet kanske? Eller möjligtvis algoritmer…  Jag letade efter ett nytt jobb och där dök en annons på Facebook upp. Sen var det en match made in heaven! Innan denna härliga match har jag jobbat med PR och kommunikation samt social medier. En härlig blandning helt enkelt.

Om livet i största allmänhet

Hmm.. Ja precis som många andra så förgyller jag mina dagar med att umgås med mina vänner för att lösa världsproblemen, men jag försöker även få till det här med springa men det tar tyvärr emot allt för ofta. Något som dock inte tar emot så mycket är att testa nya saker inom mat, det finns inget roligare än att försöka på sig ett nytt recept på helgerna, gärna med någon festlig dryck till. Och sen till det absolut härligaste jag vet, att få resa och upptäcka nya platser. Hittills står Australien som första plats, höjdpunkten där var att upptäcka outbacken, sova i tält bland stjärnorna och se Ayers Rock/ Uluru vid solnedgången.

Om det hemliga i livet

Eftersom jag delar med mig av detta nu är så är det inte hemligt längre. MEN here we go, jag har så länge jag kan minnas alltid älskat att kolla på filmer och dokumentärer om dinosaurier och även i hemlighet önskat att jag hade en roll i Jurassic Park filmerna.