Löneadministration outsourcing – Revideco

Att outsourca löneadministrationen är ett smidigt sätt att spara både tid och pengar. Vi kan erbjuda en kvalitetssäkrad, smidig och effektiv lösning som gör att ni slipper intern administration som rör löner.

När är det egentligen bättre att välja att outsourca lönehantering istället för att sköta löneadministration internt? Löneoutsourcing är en smidig lösning när du inte har tillräckligt många anställda för att ha behov av en löneadministratör på heltid. Eller när du vill lägga dina timmar på din kärnverksamhet istället för att fastna i administration.

Att outsourca lönehanteringen bidrar också till minskad sårbarhet eftersom man kan säkerställa att era löner blir utbetalda även vid sjukdom och semestrar.

Ett smidigt sätt att hantera löner

Låt oss skräddarsy en lösning för ditt företag, din förening eller din organisation. Du får en löneadministratör som tar hand om alla löner, varje månad, året om. Vi vill göra det smidigt för dig, därför är vi flexibla oavsett om du väljer en molnlösning eller ett annat digitalt system – alla justeringar och avvikelser rapporteras till oss och vi ser till att lönerna blir rätt.

Välj själv om du vill outsourca hela eller delar av er lönehantering.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Tre fördelar med att outsourca lönehantering till Revideco:

Du sparar tid

När du outsourcar er lönehantering kan du lägga tiden du sparar på din kärnverksamhet.

Du kan vara säker på att du får kvalitet

Våra lönekonsulter är auktoriserade och experter på sitt område.

Kostnadseffektivt

Vi arbetar ständigt med att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för just ditt företag.

Är du nyfiken på en offert eller vill du veta mer? Kontakta oss via telefon eller mail.

2-kvinnor-kundsamtal-vid-dator

Förenkla din lönehantering

Det finns många lagar och regler att hålla reda på när man driver företag och ska betala ut lön. Om du outsourcar din löneadministration till oss hjälper vi dig att hålla koll. Våra lönekonsulter går kontinuerligt nya utbildningar och har stenkoll på kollektivavtal, övertidsersättning, komptid, reseräkningar, olika anställningsavtal, förmåner, semesterlöner och annat.

Värdefulla tips och inspiration i vardagen - Revideco personal ocg optionsprogram

Auktoriserade lönekonsulter

På Revideco hjälper vi både svenska och internationella företag med lönerelaterade tjänster i Sverige. Vi är auktoriserade lönekonsulter och erbjuder hantering av lön, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela lönefunktionen. Vi genomgår regelbundet kvalitetskontroller för att du ska känna dig trygg med att korrekt lön betalas ut i rätt tid.

De flesta av våra löneadministratörer är auktoriserade lönekonsulter genom FAR – ett kompetensbevis som visar att vi kan löner.

värdera ägarledda bolag

Varför outsourca löneadministration?

När du låter oss hjälpa dig med din lönehantering får du en stabil och pålitlig partner. Som leverantör av löneadministrationstjänster kommer vi löpande att fokusera på att lönerna betalas ut i rätt tid med rätt belopp.

Fördelen för dig är att du minimerar misstagen, kan skicka vidare eventuella frågor till oss och du behöver inte stå till svars för att löner inte betalats ut i tid eller för att någon fått fel belopp.

Löneoutsourcing – det här får du hjälp med

  • GDPR-anpassade lönebesked
  • tidrapporter
  • avvikelsehantering
  • semesterlönehantering
  • reseräkningar
  • utläggshantering
  • ledighetsansökningar
  • anställningsavtal.

Outsourca löneadministration – fem anledningar varför

Mindre sårbarhet

Vi kommer att bemanna er löneavdelning, du behöver inte oroa dig för att din löneadministratör ska vara ledig eller bli sjuk.

Leveransen är kvalitetssäkrad

Vi är utbildade och är experter på lagar och regler kring lön, pension, förmåner, företagsekonomi och skatt.

Du slipper administration

Eftersom vi standardiserar löneprocessen förenklas din vardag avsevärt. Tryggt för dig men också betydligt mindre administration i din vardag.

Tydligt och enkelt för dina anställda

Vi använder verktyg med moderna gränssnitt som är smidiga att lära sig och använda. Det gör att det kommer att vara tydligt för dig och dina anställda vad som gäller.

En lättare vardag för dig

Du kan fokusera på din kärnverksamhet och lämna löneadministrationen till oss som är specialister på bolaget. Vi kommer alltid att uppdatera dig om vad som är relevant för ditt bolag, din förening eller din organisation.

Alltid personlig service

På Revideco har vi som ambition att alltid erbjuda högre kvalitet än de stora byråerna. Lägg därtill att vi vill ge dig personligt engagemang och närhet. Vi strävar alltid efter att du som kund ska få den mest kostnadseffektiva lösningen. Vi har koll på vad vi kan och inte kan.

Vi hanterar allt det som förväntas av oss, men om vi hittar en effektivare lösning i vårt nätverk så hjälper vi dig att ta del av den istället.

Digitala lösningar som förenklar vardagen

Vi erbjuder dig en flexibilitet när det kommer till systemlösningar. Vår grundlösning passar många men vi vet av erfarenhet att det finns specifika behov inom lön i olika branscher. För att alla ska bli nöjda kan vi hjälpa dig att hitta en lönesystemlösning som passar för just ditt företag. Och om du vill kan vi ta över administrationen i ert befintliga lönesystem.

I vår grundlösning använder vi Visma där dina anställda får tillgång till lönespecifikationer, tidrapporter, reseräkningar och utläggsrapportering online. Väldigt smidigt, väldigt enkelt.

Låt oss ta hand om hela eller delar av er redovisning och lön

Vi är en fullservicebyrå, det innebär att vi anpassar och skräddarsyr lösningar enligt dina förutsättningar och önskemål. Antingen tar vi hand om bara lönehanteringen eller hela er ekonomifunktion. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt, tillgängligt och kostnadseffektivt för dig. När du väljer Revideco som din partner inom redovisning och lön blir det rätt från början.

Effektiv redovisning och lönehantering

Det sköna för dig är att du frigör tid och resurser som du istället kan lägga på företagets kärnverksamhet. Eftersom vi har bred erfarenhet från ett stort antal branscher kan vi kontinuerligt effektivisera ditt företags redovisning och lönehantering.

Ta del av vårt kontaktnät

Förutom gedigen erfarenhet inom löneadministration, revision och rådgivning har vi även lång erfarenhet av att samarbeta med både mindre och större, lokala och globala bolag.

I vårt stora kontaktnät finns experter i Sverige men också i ytterligare nästan 100 länder. Dessa kopplar vi gärna in när det behövs. Vi är medlemmar i det internationella nätverket MGI som består av oss som vill hjälpa entreprenörer att växa globalt.

Löneadministration outsourcing. Vanliga frågor och svar!

Vad kostar det att outsourca lön?

Priset kan variera beroende på hur många delar ni behöver hjälp med och beroende på om ni vill ha hjälp med hela eller delar av lönefunktionen. Kontakta oss för offert.

Varför outsourca lön?

Många som outsourcar sin lönehantering gör det för att minska sin administration och lägga tiden på sin kärnverksamhet.

Vad gör man när man är löneadministratör?

En löneadministratör hanterar alla typer av lönefrågor, men kan också ge dig rådgivning kring kollektivavtal och reseräkningar och annat.

Vilka företag använder sig av outsourcing?

Vi hjälper alla typer av företag, både lokala och globala och små, medelstora och stora.

Vad menas med outsourcing?

Att outsourca innebär att ett företag låter någon annan sköta en del av sin verksamhet. Som till exempel lönefunktionen eller hela ekonomifunktionen.

Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig

Vill du veta mer om våra tjänster eller begära in en offert för vad det skulle kosta för ditt företag med löneoutsourcing eller någon av våra andra tjänster? Kontakta oss via telefon eller mail. Vi ser fram emot att höra från dig.