Löneadministration

Har du funderat över att lägga ut lönerna på en lönebyrå? Hos Revideco får du smidig lönehantering och löneadministration med hjälp av auktoriserade lönekonsulter. En kvalitetssäkrad, smidig och effektiv lösning som gör att du slipper en stor del av er interna administration.

Smidig löneadministration

Löneadministration är en viktig del av ett företag och tar en hel del tid. Att outsourca er löneadministration är en smidig lösning, till exempel för dig som inte har tillräckligt många anställda att du behöver en löneadministratör på heltid.

Att låta Revideco hantera er löneadministration minskar bland annat er sårbarhet. Vi säkerställer att era löner blir utbetalda även vid sjukdom eller semester. Er löneavdelning kommer alltid att vara bemannad utifrån era behov.

5 skäl till att outsourca er löneadministration

1. Sårbarheten minskar

Revideco bemannar er löneavdelning med kompetenta löneadministratörer. Det betyder att det alltid finns någon på plats som ser till att rätt lön betalas ut i rätt tid. Du kan därför sluta oroa dig för att din löneadministratör ska bli sjuk eller gå på semester.

2. Regelbundna kvalitetskontroller

För att säkerställa vår kompetens genomgår vi regelbundna kvalitetskontroller. Vi går kontinuerligt kurser och utbildningar för att uppdatera vår kunskap och hålla koll på uppdateringar i lagar och regler rörande löner, pension, förmåner, företagsekonomi samt skatt.

3. Mer tid över till annat

När du låter oss standardisera er löneprocess kan du lägga den tiden på annat. Du ska kunna fokusera på att arbeta med företagets kärnverksamhet – medan vi tar hand om lönerna.

4. Enkla system som alla förstår

Verktygen vi använder har användarvänliga, moderna gränssnitt och är lätta att förstå sig på. Vi vill att det ska vara lätt för dig och dina medarbetare att snabbt förstå systemen, så att ni enkelt kommer åt lönespecifikationer och andra uppgifter.

5. Underlättar vardagen

Många företagare tycker att det är bra att outsourca sin löneadministration för att ha tid med sitt övriga arbete. Dessutom ser vi till att hålla dig uppdaterad med relevant information för din bransch.

2-kvinnor-kundsamtal-vid-dator

Revideco – vi kan både löneadministration och redovisning

Vi är en fullservicebyrå som jobbar med både lön och redovisning. Varje lösning är anpassad och skräddarsydd för att passa företagarens förutsättningar och önskemål. Du väljer själv, utifrån dina behov, om du vill att vi tar hand om bara lönefunktionen eller om vi ska sköta allt som rör det ekonomiska. Det ska vara enkelt, tillgängligt och kostnadsfritt att anlita Revideco för löneadministration och redovisning. Här blir det rätt från början.

Vanliga frågor och svar om löneadministration

Vad kostar det att outsourca lönehanteringen?

Det är lätt att stirra sig blind på siffror och jämföra prislappar när man funderar på att outsourca sin lönehantering. Det du behöver fundera över är vad som ingår och vad det innebär. Fördelen med Revidecos skräddarsydda lösning är att du får en personlig löneadministratör som kan ditt bolag, som alltid kommer att svara på dina eventuella frågor. En trygghet för dig och dina anställda.

Varför outsourca lönefunktionen?

Företag outsourcar sin lönefunktion av olika anledningar. En del gör det till exempel för att spara tid och istället fokusera på sin kärnverksamhet.

Vad gör man när man är löneadministratör?

En löneadministratör hanterar alla typer av lönefrågor och ofta även anställningsavtal. Den kan även ge dig råd kring kollektivavtal, reseräkningar, förmåner och skatt bland annat.

Vilka företag outsourcar sin löneadministration?

Det finns inget svar på vilken typ av företag som väljer att outsourca sin löneadministration. Vi på Revideco hjälper alla typer av företag. Lokala och globala – stora som små.

Hur lång utbildning löneadministratör?

Vilken utbildning som krävs för att bli löneadministratör kan skilja sig åt beroende på vilken typ av jobb du ska göra. Det är viktigt att du är noggrann och serviceinriktad. När det gäller utbildningar behöver du minst ha en gymnasieutbildning, till exempel inom ekonomi-, handels- eller administrationsprogrammet. Vissa företag kräver att du har en eftergymnasial utbildning, och den utbildningen kan du hitta på universitet eller yrkeshögskola.

Hör av dig för offert eller om du har frågor

Funderar du på att outsourca delar eller hela ditt företags löneadministration? Hör av dig till oss så ger vi dig en offert, eller svarar på dina eventuella frågor. Du når oss via telefon eller mail.

Jens Malm Likviditetsdoktorn