AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT I STOCKHOLM

Redovisning, lön & rådgivning

En auktoriserad redovisningskonsult i Stockholm som erbjuder dig en trygg vardag. Digitala redovisningslösningar, effektiv lönehantering och kompetent rådgivning till små, medelstora och stora bolag. Vi samarbetar även med internationella företag.

Ta första steget – Boka in ett möte

Hos oss i Stockholm hittar du ett komplett fullserviceteam med lång erfarenhet av redovisning, lön och rådgivning. För de bolag som omfattas av lagstadgad revision, erbjuder vi även dessa tjänster.

När det gäller de lite större uppdragen arbetar vi gärna på plats hos uppdragsgivaren, någon dag i veckan eller månaden eller kanske vid arbetstoppar eller den egna personalens frånvaro.

Till oss kan du vända dig när det är dags att upprätta bokslut, göra årsredovisningar, hantera leverantörs- och kundfakturor, lönehantering, månadsavstämningar och allt som hör redovisningen till.

Vi hjälper även gärna till med att digitalisera ditt företags redovisning.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Jonas Persson

LÅT OSS HÖRAS!
Via telefon, e-post eller formulär
Jonas Persson 070-315 73 54 | jonas.persson@revideco.se

Ordning och reda

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter i Stockholm som hjälper dig få koll på bolagets ekonomi. Vi vet att moms och skattedeklarationer inte är en företagares största drivkrafter. Men ordning och reda och att känna trygghet i att kompetenta redovisningskonsulter har koll på alla dina siffror – är avgörande för att du ska kunna fatta rätt beslut inför framtiden och utveckla ditt företag.

Redovisningskonsult Stockholm

 • Löpande redovisning i digitala verktyg

 • Löner & lönedeklarationer

 • Bokslut & årsredovisning

 • Inkomstdeklaration

 • Din privata skattesituation

 • Rådgivning

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision samt när du ska välja revisor

Vad kostar en redovisningskonsult i Stockholm?

Vad en redovisningskonsult i Stockholm kostar varierar stort. De allra enklaste lösningarna innehåller lite eller ingen support, kan sällan följa ditt bolag i det fall du växer och saknar ofta ett internationellt nätverk. Väljer du att kontakta oss så kommer vi att skräddarsy ett paket anpassat för just dig.

Ett av marknadens modernaste och flexiblaste paket med den support du behöver. Med kapacitet att följa dig om du växer och med ett gott internationellt självförtroende. Fyll i dina uppgifter ovan så hör vi av oss!

koncernstruktur

Lön – Payroll

Visst är det jobbigt om en värdefull medarbetare få för lite lön en månad och blir arg? Ännu jobbigare att ha betalat ut för mycket lön? Med oss så slipper du allt det där.

Vi erbjuder en effektiv och helt digital lönehantering till bolag av alla storlekar. Våra auktoriserade lönekonsulter kvalitetsgranskas löpande innebärande att våra rutiner alltid är uppdaterade.

Hör av dig till oss för offert!

Dags att digitalisera ditt företags redovisning?

Tillhör du ett av de bolag som står kvar och stampar och ännu inte digitaliserat och automatiserat er redovisning? Lite skämskudde på den? Oroa dig inte, du är inte ensam.

Välj oss som din partner i Stockholm så kommer vi att digitalisera ditt företags redovisning. Då kommer även du att få ta fördel av att ha redovisningen i molnet – och att kunna hantera den från bilen istället från kontoret. En annan fördel är att du får bättre koll på företagets ekonomi och då kan ta bättre beslut.

Bokslut & årsredovisning

När det kommer till slutet av räkenskapsåret så är det dags att upprätta ett bokslut. Bokslutet är dels en avstämning av bolagets resultat & balansräkning så att rätt siffror rapporteras, bolagets årsredovisning bygger sedan på den informationen.

Vi har lång erfarenhet av att upprätta bokslut och årsredovisningar, hör av dig till oss för en offert!

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision samt när du ska välja revisor

Inkomstdeklaration

Alla företagsformer är skyldiga att lämna en en inkomstdeklaration till skatteverket. Inkomstdeklarationen ska överensstämma med resultat och balansräkning i bokslut & årsredovisning med vissa tillägg.

Vi har lång erfarenhet av upprättande av inkomstdeklarationer, hör av dig till oss för offert.

Driver du ett lite större företag och vill ha support i er digitalisering?

Vi hjälper föreningar, organisationer och företag med digitalisering av redovisning. Oavsett om det handlar om stöd vid val av verktyg, implementering eller drift.

Rådfråga oss

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Din bokföringsbyrå i Jönköping

Här är varför du ska välja oss som din redovisningskonsult i Stockholm

 • Du blir mindre sårbar. Vi hanterar företagets ekonomi oavsett om någon är ledig eller sjuk. Vi ser också till att rätt lön betalas ut i rätt tid.

 • Kvalitetssäkrad leverans. Vi är experter på de lagar och regler som rör redovisning, företagsekonomi och skatt.

 • Minskad administration för dig som kund. Vi standardiserar processen kring redovisning & lön och förenklar då din vardag. Tryggt men också enkelt och bra för dig som kund.

 • Smidigt och tydligt för er personal. Våra gränssnitt och verktyg för redovisning & lön är moderna och smidiga, vilket kommer att reflektera på er som företag.

 • Enklare och lättare. Du fokuserar på er kärnverksamhet och kan lämna bolagets redovisning till oss som är specialister på området. Vi håller dig uppdaterad på vad som är relevant för ditt bolag och vilka beslut som behöver fattas.

Dags att välja redovisningskonsult?

Titta på vår film om hur vi särskiljer oss från andra redovisningsbyråer. Vi ser till att du får en passande redovisningslösning, en auktoriserad revisor som granskar ditt bolag om det behövs och så stöttar vi dig i de situationer då du behöver assistans som företagare.

Så att du får en trygg vardag. Och ses som en trygg samarbetspartner.

Auktoriserade redovisningskonsulter i Stockholm

Revideco är en redovisningsbyrå som finns i Göteborg, Stockholm, Skellefteå och Sundsvall. Vi är redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare till ett stort antal kunder och i ett stort antal branscher.

Vi tycker att det personliga mötet är viktigt varför vi satsat på en lokal närvaro i en allt mer digitaliserad värld. I Stockholm hittar du oss i moderna lokaler på Fridhemsplan.

Här hittar du oss i Stockholm!

Vår drivkraft är att hjälpa företag till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Vi gör det genom ett brett utbud av tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Vi tror på personligt engagemang. Så oavsett om du behöver en auktoriserad revisor, en redovisningskonsult eller bara lite goda råd hur du kan effektivisera fakturor eller löner – kontakta oss.

Telefon: 08-54 54 25 00
Fax: 08-650 85 17
E-post: stockholm@revideco.se