REDOVISNINGSBYRÅ I GÖTEBORG

Redovisning, lön & rådgivning

Vi är en redovisningsbyrå i Göteborg som erbjuder dig en trygg vardag. Digitala redovisningslösningar, lön och rådgivning för svenska & internationella bolag.

Ta första steget – Boka in ett möte

Hos oss finns ett komplett fullserviceteam med lång erfarenhet av redovisning, lön och rådgivning. För de bolag som omfattas av lagstadgad revision, erbjuder vi även dessa tjänster.

När det gäller de lite större uppdragen arbetar vi gärna på plats hos uppdragsgivaren, någon dag i veckan eller månaden eller kanske vid arbetstoppar eller den egna personalens frånvaro.

Till oss kan du vända dig när det är dags att upprätta bokslut, göra årsredovisningar, hantera leverantörs- och kundfakturor, lönehantering, månadsavstämningar, med mera.

Vi hjälper även gärna till med att digitalisera ditt företags redovisning.

Varmt välkommen till oss i Göteborg!

Jonas Persson

LÅT OSS HÖRAS!
Via telefon, e-post eller formulär
Jonas Persson 070-315 73 54 | jonas.persson@revideco.se

Ordning och reda

Vi är en redovisningsbyrå i Göteborg som hjälper dig få koll på bolagets ekonomi. Vi vet att moms och skattedeklarationer inte är en företagares största drivkrafter. Men ordning och reda och att känna trygghet i att en kompetent redovisningsbyrå har koll på alla dina siffror – är avgörande för att du ska kunna fatta rätt beslut inför framtiden och utveckla ditt företag.

Redovisningsbyrå Göteborg

 • Löpande redovisning i digitala verktyg

 • Löner & lönedeklarationer

 • Bokslut & årsredovisning

 • Inkomstdeklaration

 • Din privata skattesituation

 • Rådgivning

värdera ägarledda bolag

Löpande redovisning i digitala verktyg

Vi jobbar i molnbaserade verktyg för att gränssnittet mellan dig och oss ska fungera så smidigt som möjligt. Vi automatiserar processen för att rätt information ska läsas in, en attestrutin säkerställer att rätt leverantörsfakturor betalas och så hanterar vi löner, moms och skattedeklarationer.

Med oss får du en fungerande rutin.

Jens Malm Caisa Westin Fakturera utländska kunder

Lön – Payroll

Visst är det jobbigt om en värdefull medarbetare få för lite lön en månad och blir arg? Ännu jobbigare att ha betalat ut för mycket lön? Med oss så slipper du allt det där.

Vi erbjuder en effektiv och helt digital lönehantering till bolag av alla storlekar. Våra auktoriserade lönekonsulter kvalitetsgranskas löpande innebärande att våra rutiner alltid är uppdaterade.

Hör av dig till oss för offert!

Redovisningstjänster du kan få hjälp med

Bokslut & årsredovisning

När det kommer till slutet av räkenskapsåret så är det dags att upprätta ett bokslut. Bokslutet är dels en avstämning av bolagets resultat & balansräkning så att rätt siffror rapporteras, bolagets årsredovisning bygger sedan på den informationen.

Vi har lång erfarenhet av att upprätta bokslut och årsredovisningar, hör av dig till oss för en offert!

Driver du ett lite större företag och vill ha support i er digitalisering?

Vi hjälper föreningar, organisationer och företag med digitalisering av redovisning. Oavsett om det handlar om stöd vid val av verktyg, implementering eller drift.

Inkomstdeklaration

Alla företagsformer är skyldiga att lämna en en inkomstdeklaration till skatteverket. Inkomstdeklarationen ska överensstämma med resultat och balansräkning i bokslut & årsredovisning med vissa tillägg.

Vi har lång erfarenhet av upprättande av inkomstdeklarationer, hör av dig till oss för offert!

Rådgivning

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Så väljer du rätt redovisningsbyrå

Här är varför du ska välja oss som din redovisningsbyrå i Göteborg

 • Minskad administration för dig som kund. Vi standardiserar processen kring redovisning & lön och förenklar då din vardag. Tryggt men också enkelt.

 • Smidigt och tydligt för er personal. Våra gränssnitt och verktyg för rledovisning & ön är moderna och smidiga, vilket kommer att reflektera på er som företag.

 • Kvalitetssäkrad leverans. Vi är experter på de lagar och regler som rör redovisning, företagsekonomi och skatt.

 • Enklare och lättare. Du fokuserar på er kärnverksamhet och kan lämna bolagets redovisning till oss som är specialister på området. Vi håller dig uppdaterad på vad som är relevant för ditt bolag och vilka beslut som behöver fattas.

 • Du blir mindre sårbar. Vi hanterar företagets ekonomi oavsett om någon är ledig eller sjuk. Vi ser också till att rätt lön betalas ut i rätt tid.

Redovisningsbyrå i Göteborg

Revideco är en redovisningsbyrå som finns i Göteborg, Stockholm, Skellefteå och Sundsvall. Vi är redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare till ett stort antal kunder och i ett stort antal branscher.

Vi tycker att det personliga mötet är viktigt varför vi satsat på en lokal närvaro i en allt mer digitaliserad värld. I Göteborg hittar du oss i moderna lokaler i Gårda.

Dags att välja redovisningsbyrå?

Titta på vår film om hur vi särskiljer oss från andra redovisningsbyråer. Vi ser till att du får en passande redovisningslösning, en auktoriserad revisor som granskar ditt bolag om det behövs och så stöttar vi dig i de situationer då du behöver assistans som företagare.

Så att du får en trygg vardag. Och ses som en trygg samarbetspartner.

Här hittar du oss i Göteborg!

Vår drivkraft är att hjälpa företag till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Vi gör det genom ett brett utbud av tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Vi tror på personligt engagemang. Så oavsett om du behöver en auktoriserad revisor, en redovisningskonsult eller bara lite goda råd hur du kan effektivisera fakturor eller löner – hör av dig.

Telefon växel: 031-530 190
goteborg@revideco.se