Redovisningskonsult Jönköping

Om du söker en auktoriserad redovisningskonsult i Jönköping har du kommit rätt. På Revideco kan vi erbjuda dig en trygg vardag med digitala redovisningslösningar, effektiv lönehantering och kompetent rådgivning.

Vi finns här för alla storlekar av företag och har även bred erfarenhet av att arbeta internationellt.

Så, oavsett om du behöver hjälp med hela din redovisning i Jönköping eller delar av den – kan vår redovisningsbyrå hjälpa dig.

Revideco – din redovisningsbyrå i Jönköping.

Ett komplett team med lång erfarenhet

På vår redovisningsbyrå i Jönköping har vi ett komplett fullserviceteam. Vi har många års erfarenhet av redovisning, lön och rådgivning. Om du driver ett bolag som omfattas av lagstadgad revision kan vi självklart hjälpa dig även med detta. Eftersom vi arbetat med redovisning, lön, rådgivning och revision under många år kan du vara trygg med att vi vet vad vi sysslar med när du låter oss sköta företagets ekonomi.

Vi kommer gärna till dig

Vid stora uppdrag kommer vi gärna ut och arbetar på plats hos dig som uppdragsgivare. Antingen en dag i veckan, i månaden, vid arbetstoppar eller om den egna personalen är frånvarande.

Digitalisera din redovisning

Hör av dig till oss när du behöver hjälp att upprätta bokslut, göra årsredovisning, hantera leverantörs- och kundfakturor, hantera löner, göra månadsavstämningar, få ekonomisk rådgivning eller andra delar som rör redovisning eller bokföring.

Om det behövs hjälper vi gärna till att digitalisera redovisningen på ditt företag.

Deklarera skog – skatteplanering

Tjänster inom redovisning från Revideco Jönköping

  • Bokföring
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Kundfakturering
  • Leverantörsfakturahantering
  • Lönehantering
  • Avstämningar och månadsrapportering
  • Moms- och skattedeklarationer

Välj själv om du vill ha hjälp löpande, punktinsatser eller vid behov. Vi skräddarsyr en lösning för ditt företag så att din redovisning fungerar på bästa sätt.

Varför anlita en redovisningskonsult

K10

Ditt företag blir mindre sårbart

När du anlitar oss som redovisningsbyrå i Jönköping hanterar vi företagets ekonomi oavsett omständigheter. Du behöver inte oroa dig för att någon ska vara ledig eller bli sjuk. Vi ser också alltid till att rätt lön betalas ut i rätt tid till alla anställda.

Bokföring och revision i Jönköping

Leveransen är kvalitetssäkrad

På Revideco är vi experter på de lagar och regler som rör redovisning, företagsekonomi och skatt. Vi erbjuder många års erfarenhet inom redovisning, lön, revision och rådgivning och du kan vara trygg med vår kompetens. Att våra redovisningskonsulter är auktoriserade ger dig ytterligare en kvalitetsstämpel som gör att du kan vara trygg med vad vi levererar.

Deklarera skogsfastighet – bokföringsplikt

Du slipper mycket administration

När vi standardiserar processen för redovisning och lön på ditt företag får du en enklare vardag. Detta ser många av våra kunder som en trygghet men också som ett sätt att minska administrationsarbetet.

Smidigt för alla anställda

De gränssnitt och verktyg vi använder för redovisning och lön är moderna, smidiga och enkla att använda.

Du får stöd i din verksamhet

När du lämnar bolagets redovisning till oss som har kompetens i området kan du i stället fokusera på din kärnverksamhet. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder så att du är uppdaterad om sådant som är relevant för ditt bolag. På så vis kan vi fungera som stöd i viktiga beslut du behöver fatta inom ditt företag.

Vanliga frågor och svar om redovisningskonsult Jönköping

Vad innebär det att anlita en auktoriserad redovisningskonsult?

Att anlita en auktoriserad redovisningskonsult innebär att du får hjälp av en professionell redovisningskonsult med gedigen utbildning och erfarenhet. Det är enkelt beskrivet en kvalitetsstämpel som garanterar att konsulten uppfyller vissa krav ställda av branschorganisationer.

När du anlitar Revideco kan du känna dig trygg i att få kvalificerad hjälp inom samtliga områden av redovisningen. Våra revisorer är auktoriserade och experter på större, mindre och medelstora företag. Vårt fokus ligger på ägarledda aktiebolag, men vi har även ett team med revisorer som är specialiserade på föreningar, förbund och internationella koncerner. Oavsett vilken verksamhet du bedriver, kan vi hjälpa dig.

Vilka digitala redovisningslösningar finns?

På Revideco i Jönköping använder vi moderna digitala verktyg för att effektivisera och förenkla din redovisning. Vi erbjuder allt från digital fakturahantering, lönehantering, till molnbaserade bokföringssystem. Detta innebär att du som kund alltid har tillgång till dina siffror, oavsett var du befinner dig. Kontakta oss för att diskutera vilken lösning som passar ditt företags behov bäst.

Behöver man både redovisningskonsult och revisor?

Om ditt företag omfattas av lagstadgad revision behöver du en revisor. Redovisningskonsultens uppgift är att hjälpa till med den löpande redovisningen, bokslut, och årsredovisningar, medan revisorns uppgift är att granska årsredovisningen och lämna en revisionsberättelse. Vissa företag väljer att anlita båda för att ha en smidig process. På Revideco erbjuder vi både redovisnings- och revisions­tjänster, vilket gör att du kan få all ekonomisk hjälp på ett och samma ställe.

Vad kostar det att anlita en redovisningsbyrå?

Vad det kostar att anlita en redovisningsbyrå varierar och påverkas av många olika faktorer.

Ett stort bolag som omsätter flera miljoner kronor har ofta ett annat behov och en annan typ av kravställning mot en redovisningsbyrå än ett enmansföretag utan anställda.

Det spelar även in vilka tjänster man väljer att köpa från redovisningsbyrån. Vissa företag köper in hela paketet medan andra företag väljer att ta hjälp med vissa specifika tjänster. Detta gör att det blir svårt att presentera ett generellt pris.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Revideco. Vi tar oss tid att gå igenom dina behov och återkommer till dig med en offert som är baserad på hur mycket du vill att vi ska göra.

Vad är skillnaden mellan redovisningskonsult och revisor?

En redovisningskonsult har till uppgift att övervaka ett bolags löpande redovisning. Konsulten upprättar även bokslut och årsredovisningar.

Revisorn däremot, har till uppgift att granska årsredovisningen. Därefter lämnar revisorn ett bestyrkande i form av en revisionsberättelse.

Förenklat kan man alltså säga att redovisningskonsulten upprättar medan revisorn granskar och bestyrker.

Till detta kan vi tillägga att revisorns roll är objektiv. Det betyder att revisorn är oberoende och ska granska och utvärdera företagets redovisning.

Redovisningskonsultens roll är inte objektiv och oberoende, utan snarare operativ och rådgivande. Konsulten ska finnas till hands för att hjälpa företaget med ekonomiska processer.

Hör av dig om du behöver en redovisningskonsult, Jönköping

Om du söker en auktoriserad redovisningskonsult i Jönköping är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har även revisorer och lönekonsulter

Du kan också höra av dig till oss om du behöver en lönekonsult eller en revisor. Givetvis kan vi också fylla en rådgivningsfunktion där vi ger dig goda råd kring din ekonomi.

Kontakta oss

Du når oss på mail och telefon och hittar vårt kontor på Östra Storgatan 9 i Jönköping.

Telefon: 0708-49 32 50
jonkoping@revideco.se