Erika Forsgren

Auktoriserad revisor

Tel: 0910-380 20
E-post: erika.forsgren@revideco.se
På Revideco sedan april 2020

Om livet på Revideco

Jag började väldigt nyligen på Revideco och det är lite speciella tider just nu på grund av Covid-19 så jag har inte kunnat träffa alla mina medarbetare ännu men jag har haft en väldigt bra start ändå. Stämningen är bra och jag har känt mig väldigt välkommen från första dagen, jag ser fram emot att kunna träffa alla kollegor i person! 

Om jobbet på Revideco

Jag jobbar som auktoriserad revisor på Revideco och hjälper företagare vidare i sina verksamheter. Jag har relativt lång erfarenhet av ägarledda bolag och ser fram emot att agera bollplank till våra kunder. Det personliga mötet är det jag tycker är roligast i mitt yrke.

Vägen till Revideco

Jag är en Civilekonom i grunden och efter studierna jobbade jag ett år på Nordea innan jag fick jobb på PwC i Skellefteå. Där jobbade jag i 15 år, de första 5 åren som redovisningskonsult och bytte sedan väg mod revision. När jag blev kontaktad av Revideco om en möjlighet att jobba hos dem kändes det intressant att få prova jobba på en mindre byrå. I en mindre organisation får man större möjlighet att synas och att vara med och påverka. Sen tror jag att det i vissa skeden i livet är bra att byta miljö och få nya utmaningar.

Om livet i största allmänhet

Jag är gift och har två barn och är fotbollstränare för min dotters fotbollslag så det tar upp en stor del av fritiden. När jag får lite tid över så passar jag på att träna lite emellanåt. Utöver det så älskar jag och min make att laga god mat och njuta av god dryck med vänner och familj. Just nu är vietnamesiskt mat favoriten att laga.

Om det hemliga i livet

Jag är inte så hemlig av mig men det finns nog några saker vissa inte vet om mig. Förutom att jag spelat fotboll i ca 20 år så spelade jag fiol från att jag var 5 år till jag var 16 år gammal. Jag har även sjungit väldigt mycket och tagit sånglektioner i ett antal år!