Lönehantering – få hjälp av Revideco

Låt Revideco hjälpa dig med lönehanteringen. Att sköta lönehantering tar tid och kräver kompetens. Om du vill lägga din tid på din kärnverksamhet och ägna mindre tid åt administration kan du låta oss ta hand om din lönehantering. Vi har smidiga digitala lösningar, kompetenta lönekonsulter och personlig service.

Att outsourca löneadministrationen är en smidig lösning även för dig som inte har tillräckligt många anställda för att ha behov av en löneadministratör på heltid. Det bidrar också till minskad sårbarhet eftersom vi kan säkerställa att era löner blir utbetalda och du slipper oroa dig för sjukdom eller semester.

Vad är lönehantering och vad kan vi göra för dig?

Inom lönehantering ryms allting som har med dina anställdas löner och utbetalningar att göra. Som ett företag med anställda behöver ni varje månad jobba med löner och utbetalningar för eventuella utlägg eller reseräkningar. Det finns många lagar och regler man behöver hålla koll på när man som arbetsgivare jobbar med lön.

Som löneadministratör behöver man ha stenkoll på kollektivavtal, övertidsersättning, komptid, reseräkningar, olika anställningsavtal, förmåner och semesterlöner.

Ett smidigt sätt att sköta lönehanteringen

När du låter oss skräddarsy en lösning för ditt företag, din förening eller din organisation får du en löneadministratör som tar hand om alla löner i ditt företag. För att det ska vara så smidigt som möjligt kan du själv välja om du vill använda vår molnlösning med Visma eller ett annat digitalt system.

Välj själv om du vill outsourca hela eller delar av er lönehantering.

Outsourca lönehantering – tre fördelar:

Tidsbesparing

När du outsourcar er lönehantering kan du lägga tiden du sparar på din kärnverksamhet.

Kvalitetssäkrat

Våra lönekonsulter är auktoriserade och experter på sitt område.

Kostnadseffektivt

Vi arbetar ständigt med att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för just ditt företag.

Är du nyfiken på en offert eller vill du veta mer? Kontakta oss via telefon eller mail.

Kompetenta löneadministratörer som är proffs på lön

På Revideco är vi vana att bistå både svenska och internationella företag med lönerelaterade tjänster i Sverige. Många av våra löneadministratörer är auktoriserade lönekonsulter genom FAR – ett kompetensbevis som visar att vi är proffs på lön.

Vi erbjuder hantering av lön, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela lönefunktionen. För att du ska vara helt trygg med att vi betalar ut rätt lön i rätt tid genomgår vi regelbundet kvalitetskontroller.

Vi håller oss uppdaterade med det senaste inom lagar och regler

De lagar och regler som rör lönehantering uppdateras med jämna mellanrum. För att våra lönekonsulter alltid ska vara uppdaterade med eventuella nyheter går de kontinuerligt nya utbildningar. På så sätt kan du vara trygg med att det blir rätt.

Redovisningstjänster du kan få hjälp med

Varför outsourca lönehantering?

Om du tar hjälp av Revideco med din löneadministration får du en stabil och pålitlig partner. Vi fokuserar på att dina anställda får rätt lön vid rätt tid och gör allt för att underlätta din vardag.

En fördel för dig är att du minimerar misstag gällande lönerna. Vi finns här för rådgivning och frågor kring allt som gäller lön. Och du behöver aldrig mer stå till svars för löner som inte kommer i tid eller för att något blivit fel.

2-kvinnor-kundsamtal-vid-dator

Lönehantering – det här hjälper vi dig med

  • GDPR-anpassade lönebesked
  • tidrapporter
  • avvikelsehantering
  • semesterlönehantering
  • reseräkningar
  • utläggshantering
  • ledighetsansökningar
  • anställningsavtal.

Enkla lönesystem utifrån dina behov

För att du ska bli nöjd över att lägga dina löner hos oss erbjuder vi en stor flexibilitet när det kommer till systemlösningar. Den grundlösning vi har passar de flesta, men vi vet av erfarenhet att vissa branscher har specifika behov inom lön. Därför kan vi hjälpa dig att hitta en lönesystemlösning som passar för just ditt företag. Dessutom kan vi, om du vill, ta över administrationen i ert befintliga lönesystem.

I den grundlösning vi har använder vi Visma. Här får dina anställda tillgång till lönespecifikationer, tidrapporter, reseräkningar och utläggsrapportering online. Väldigt smidigt och enkelt att förstå.

En fullservicebyrå för både lön och redovisning

Vi anpassar och skräddarsyr lösningar enligt dina förutsättningar och önskemål – alltså är vi en fullservicebyrå. Inom företaget bestämmer ni själva om ni vill att vi ska ta hand om bara lönehanteringen eller hela er ekonomifunktion. Vårt mål är att det alltid ska vara enkelt, tillgängligt och kostnadseffektivt för dig att anlita oss. Vår devis är att om du väljer Revideco som partner inom redovisning och lön så blir det rätt från början.

Vi sköter redovisning och lön – du fokuserar på din kärnverksamhet

I egenskap av redovisningskonsulter och lönekonsulter kan vi veta säkert att många företagare är trötta på att lägga för mycket tid på administration. När du väljer Revideco kan du känna dig trygg med att du frigör tid och resurser som du istället kan lägga på företagets kärnverksamhet. Vi har bred erfarenhet från ett stort antal branscher och kan tack vare det kontinuerligt effektivisera ditt företags redovisning och lönehantering.

Alltid personlig service

Vi på Revideco har som ambition att erbjuda högre kvalitet än de stora byråerna. Därutöver vill vi ge dig personligt engagemang och närhet som räknas. Du som kund ska alltid få den mest kostnadseffektiva lösningen, vi har stenkoll på vad vi kan och inte kan.

Du kan räkna med att vi hanterar allt det som förväntas av oss, men om vi hittar en effektivare lösning i vårt nätverk så hjälper vi dig att ta del av den istället.

Jens Malm Likviditetsdoktorn

Fem anledningar till att låta Revideco sköta er lönehantering

Ni blir mindre sårbara

Vi kommer att vara er löneavdelning och den kommer alltid att vara bemannad. Du behöver aldrig oroa dig för eller planera för att din löneadministratör ska vara ledig eller bli sjuk.

Kvalitetssäkrad leverans

Våra lönekonsulter är utbildade och kan därmed alla lagar och regler kring lön, pension, förmåner, företagsekonomi och skatt.

Mindre administration

När vi standardiserar er löneprocess kommer din vardag att bli enklare. Det är både tryggt och innebär mindre administration för dig.

Deklarera skogsfastighet – bokföringsplikt

System som de anställda lätt kan förstå

De verktyg vi använder har moderna gränssnitt som är lätta att lära sig och använda. Dina anställda kommer snabbt att förstå hur det fungerar.

Tid över till det du behöver fokusera på

När du släpper lönehanteringen till oss får du tid över att lägga på det du behöver fokusera på i företaget. Vi kommer att bli specialister på ditt bolag och alltid uppdatera dig om vad som är relevant för dig.

Lönehantering. Vanliga frågor och svar!

Vad kostar löneadministration?

Det beror på omfattningen av både företag och tjänster. Vill du outsourca hela lönefunktionen eller bara delar av den? Kontakta oss för en offert för att få reda på vad löneadministration kostar för just ditt företag.

Vad gör man när man är löneadministratör?

En löneadministratör har hand om allting som rör löner. Beroende på var personen är anställd kan den även ha hand om andra personalfrågor. Ofta är löneadministratörer även lämpliga att rådfråga om bland annat skatt, kollektivavtal, anställningsavtal eller liknande frågor.

Vad krävs för att bli auktoriserad lönekonsult?

En auktoriserad lönekonsult har antingen relevant eftergymnasial utbildning kombinerat med flerårig arbetslivserfarenhet. Eller en lång arbetslivserfarenhet som kan tillgodoräkna en utbildning. Du kan läsa mer om vilka krav FAR ställer för att auktorisera lönekonsulter.

Vad menas med outsourcing?

När ett företag outsourcar en tjänst eller en del av sin verksamhet innebär det att de låter någon annan sköta den delen av företaget. Ett företag som outsourcar sin lönefunktion till oss på Revideco låter alltså oss ta hand om allt som rör löner.

Varför outsourca lönehantering?

Om du till exempel inte har tillräckligt många anställda för att sysselsätta en löneadministratör på heltid är outsourcing ett smidigt alternativ.

Kontakta oss om lönehantering

Är du nyfiken på våra tjänster? Eller vill du begära in en offert för att outsourca lönehanteringen? Välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Vi ser fram emot att du hör av dig.