Robert Lundström

Auktoriserad revisor / Kontorschef

Tel: 08-54 54 25 12
E-post: robert.lundstrom@revideco.se
På Revideco sedan 2012

Om livet på Revideco

Det är spännande varje dag och mycket som händer. Jag gillar verkligen människor och tror att våra gemensamma idéer och vår inneboende snällhet driver oss framåt. Att finnas till och se till allas resurser används på rätt sätt är mitt mål.

Om jobbet på Revideco

Vi på Revideco finns till för våra kunder. Vi vill gemensamt hjälpa våra kunder att utvecklas. Jag som kontorschef har som uppgift att coacha mina medarbetare så att vi når våra och kundernas uppsatta mål. Jag har också en del kundkontakter både i Stockholm och i Skellefteå.

Vägen till Revideco

Jag har jobbat med ekonomi i hela mitt liv, bland annat tillsammans med vår VD Erik på företaget Reveko i slutet på 1980-talet. Var också revisor för Revideco i tiotalet år. När vi började diskutera framtid och expansion passade det väl ihop med mina önskemål att flytta till Stockholm så efter 20-talet år blev vi arbetskamrater igen!

Om livet i största allmänhet

Som nybliven Stockholmare bor jag tillsammans med min fru centralt i staden. Härligt att vandra runt, kolla utbudet och känna pulsen. Har två vuxna barn, varav det ena bor i Stockholm och den andra i Göteborg.

Om det hemliga i livet

Vi har allvarliga planer på att göra en pilgrimsvandring till Santiago de Compostela. Gillar att vandra och rensa huvudet från det vardagliga – bara leva i nuet!