Vi vill presentera våra nya superkrafter!

Av: |Publicerat: 2018-08-24|

Vi har de senaste månaderna fått tillskott av nya superkrafter, 4 för att vara exakt. Det är Per, Andreas, Lotta & Yongan som tillför oss på Revideco nya kompetenser och erfarenheter, superkrafter helt enkelt! Vi är alla superglada över att få ytterligare tillskott av kvalificerade medarbetare och att alla våra kontor växer!

Pär Wessel – Fortnox specialist från LRF

Senaste tillskottet på vårt Göteborgskontor är Pär Wessel, som hunnit jobba flera dagar hos oss. Pär är ursprungligen från Högsby i Småland och har senast jobbat på Skatteverket. Han har sedan tidigare en examen i marknadsföring från Linnéuniversitetet och har arbetat som redovisningskonsult på LRF Konsult AB i ca 3 år. Pär är förutom en grym redovisningskonsult också något av en superuser på Fortnox!

Andreas Boman – Auktoriserad revisor från PWC

Andreas Boman är vårt tillskott Skellefteå. Andreas är auktoriserad revisor som jobbade på PWC tills han som bytte spår för att bli CFO på Trelleborg Ersmark. Efter att ha samlat på sig även den erfarenheten valde att han börja hos oss i våras. Andreas går också in som ny delägare i Revideco.

Lotta Lidman – från restaurang till ekonomi

Lotta har efter lång erfarenhet av restaurangbranschen sadlat om till att jobba med ekonomi. En redovisningsekonom-utbildning är avklarad och Lotta ingår i vårt Stockholms-team sedan i våras.

Yongan Kim – erfaren chef

Yongan har flera chefsbefattningar i sitt CV. Främst inom modebranschen från roller som controller, inköpschef och vd. Det finns också en civilekonomexamen från SU i bagaget och en redovisningsekonom-utbildning. Yongan ingår i vårt Stockholms-team sedan i våras och jobbar primärt med rådgivning och revision.

Dela den här artikeln!