grupp-diskuterar-och-hjälper-varandra

Redovisning i Stockholm – Nu kan vi ta emot nya kunder!

Av: |Publicerat: 2023-11-24|

Visste du att det är brist på redovisningskonsulter idag? Redovisning i Stockholm har helt enkelt blivit en trång sektor. Då är det väldigt bra att vi har möjlighet att ta emot fler bolag med redovisning i Stockholm just nu. Vill du få både nyttan av digitala verktyg och en kompetent kontaktperson som hanterar allt eller delar av er ekonomifunktion? Så att du kan släppa det och sova gott om natten? Vi skriver offert och så kör vi igång direkt.

Vill du känna dig trygg i att ditt bolag sköts på rätt sätt? Vi skräddarsyr en lösning som passar för dig och ditt bolag. Klicka här och så bokar vi in ett möte. Passa på, vi fullbokade igen.

Vi tycker om att se företag och människor utvecklas och växa.

Den resan vill vi vara en del av.

Redovisning i Stockholm

Vi erbjuder inte bara redovisning i Stockholm utan är en fullservicebyrå som har både revisionrådgivning & redovisning inhouse. Våra kunder är både små- och medelstora företag, oftast ägarledda aktiebolag. Vi har också lång erfarenhet av internationella uppdrag och av att arbeta med föreningar och förbund.

Digitalt, automatiskt och… personligt!

Vi erbjuder en digital och automatiserad miljö i våra egna eller era befintliga redovisningsverktyg. Vi stödjer dig med de delar som du vill ha hjälp med eller tar över hela din redovisningsfunktion. Vi skräddarsyr en lösning som passar dig.

Boka in ett möte här!

Fullt klimatkompenderad byrå

Visst vill du påverka ditt klimatavtryck? Det gör du genom att minska dina egna koldioxidutsläpp men också genom att välja leverantörer som tänker som du. Vi är en byrå som klimatkompenserar genom certifierad trädplanetering – så att du kan köpa våra tjänster med minskad oro för vår moder jord

Fullservicebyrå med 5 kontor

Vi har hjälpt entreprenörer i mer än 25 år och finns förutom i Stockholm också i Göteborg, Skellefteå, Jönköping & Sundsvall. Totalt är vi 70 medarbetare som stödjer fler än 1000 företagare i sin vardag på olika sätt.

Årets Framtidsbyrå 2019

Visste du att Revideco fått utmärkelsen Årets Framtidsbyrå? Vi är omåttligt stolta över utmärkelsen då det synliggör vårt arbete med att skapa enkla lösningar för våra entreprenörer i en komplex värld.

Lokalt och globalt stöd

Har ditt bolag verksamhet även utomlands? Vi har sedan start hjälpt svenska företagare expandera ut i världen. Vi har ett stort kontaktnät av redovisningskonsulter, experter och revisorer i ca 100 länder som vi kan koppla in i de fall det skulle behövas. Det genom det internationella nätverket MGI där vi alla samlats runt att hjälpa entreprenörer att växa globalt.

Hjälp med redovisning i Stockholm

Du hittar oss just nu på Dalagatan 100 vid Norrtull m en vi flyttar den 15 december 2023 till S:t Eriksgatan 119. Båda adresserna ligger i samma hus vid lättåtkomliga Norrtull. Enkelt att hitta till både med bil och kommunalt.

Boka in ett möte här!

Du får gärna rekommendera oss!

Har du någon i ditt nätverk som letar efter en kompetent redovisningsbyrå? Rekommendera oss gärna – det skulle vi uppskatta!

Dela den här artikeln!