grupp-diskuterar-och-hjälper-varandra

Redovisning i Stockholm – Nu kan vi ta emot nya kunder!

Av: |Publicerat: 2022-09-02|

Visste du att det är brist på redovisningskonsulter idag? Då är det väldigt bra att vi har möjlighet att ta emot fler redovisningskunder i Stockholm just nu. Vill du få både nyttan av digitala verktyg och en kompetent kontaktperson som hanterar allt eller delar av er ekonomifunktion? Så att du kan släppa det och sova gott om natten? Vi skriver offert och så kör vi igång direkt.

Vill du känna dig trygg i att ditt bolag sköts på rätt sätt? Vi skräddarsyr en lösning som passar för dig och ditt bolag. Klicka här och så bokar vi in ett möte. Passa på, vi fullbokade igen.

Redovisning i Stockholm

Vi är en fullservicebyrå som erbjuder revisionrådgivning & redovisning och våra primära kunder är små- och medelstora företag, ofta ägarledda aktiebolag. Vi har också lång erfarenhet av internationella uppdrag och av att arbeta med föreningar och förbund.

Fullservicebyrå med 4 kontor

Vi har hjälpt entreprenörer i mer än 25 år och finns förutom i Stockholm också i Göteborg, Skellefteå & Sundsvall. Totalt är vi 60 medarbetare som stödjer fler än 1000 företagare i sin vardag på olika sätt.

Årets Framtidsbyrå 2019

Visste du att Revideco fått utmärkelsen Årets Framtidsbyrå? Vi är omåttligt stolta över utmärkelsen då det synliggör vårt arbete med att skapa enkla lösningar för våra entreprenörer i en komplex värld.

Lokalt och globalt stöd

Har ditt bolag verksamhet även utomlands? Vi har sedan start hjälpt svenska företagare expandera ut i världen. Vi har ett stort kontaktnät av redovisningskonsulter, experter och revisorer i ca 100 länder som vi kan koppla in i de fall det skulle behövas. Det genom det internationella nätverket MGI där vi alla samlats runt att hjälpa entreprenörer att växa globalt.

Digitalt, automatiskt och… personligt!

Vi erbjuder en digital och automatiserad miljö i våra egna eller era befintliga redovisningsverktyg. Vi stödjer dig med de delar som du vill ha hjälp med eller tar över hela din redovisningsfunktion. Vi skräddarsyr en lösning som passar dig.

Boka in ett möte här!

Du får gärna rekommendera oss!

Har du någon i ditt nätverk som letar efter en kompetent redovisningsbyrå? Rekommendera oss gärna – det skulle vi uppskatta!

Dela den här artikeln!