RÅDGIVNING 
Köpa bolag

Planerar du köpa bolag? Då undrar du vilka risker du står inför och vilka alternativ du har att ta ställning till.

Köpa bolag – goda råd ger dig trygghet

Vi på Revideco har erfarenhet av 100-tals affärer i olika branscher. Det är en ovan situation om du inte köpt bolag tidigare. Om du vill så kan vi finnas med som stöd genom hela processen och kan även genomföra en due diligence, dvs en företagsundersökning. En sådan gör man för att säkerställa att allt är i odning i bolaget du vill köpa.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort ==>

Introduktionsmöte

Vi ger en entimmes introduktion till de olika alternativ som står till hands och vad dessa innebär i fråga om risk för dig som köpare.

Pris 1650 kr + moms per timme.

DD light

För de mindre affärerna och för de köpare som har stor erfarenhet av förvärv så har vi tagit fram tjänsten DD light. Den innebär att vi analyserar köpeobjektet ur ett riskperspektiv och rapporterar våra iakttagelser på ett mindre formellt sätt. Den här tjänsten har visat sig passa bra för mindre komplexa verksamheter.

Fyll i dina uppgifter ovan så tar vi fram en offert till dig.

koncernstruktur

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Din bokföringsbyrå i Jönköping

Rådgivning

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag. Läs mer om våra övriga rådgivningstjänster här.

Så undviker du personligt betalningsansvar