RÅDGIVNING 
Ta in delägare

Att ta in delägare i ett bolag sker ofta i positiv anda och innebär ofta en stor förändring för företaget.

Beroende på vilken teknik man använder sig av när man tar in nya delägare så kan den positiva andan solkas något av tråkiga beskattningskonsekvenser. Vi rekommenderar dig att ta kontakt med en erfaren rådgivare innan du erbjuder någon delägarskap. Det på grund av att det alltid är bättre för dig att ha hela bilden klar för dig så att du inte behöver ändra ditt erbjudande. Då kommer du att framstå som en trygg samarbetspartner.

På det här området finns det flera fallgropar. Vi ger dig handfasta råd i hur du bör hantera situationen. Sedan 1994 har vi hjälpt både små och stora bolag att erbjuda nyckelpersoner delägarskap.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar en av våra rådgivare dig inom kort ==>

Ta in delägare – introduktion

Vi erbjuder en entimmes introduktion till de olika alternativ som finns tillgängliga.  Vi riktar specifikt in oss på de risker som företaget står inför men också vilka risker bolagets nya delägare står inför.

Pris 1650 kr + moms per timme

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Din bokföringsbyrå i Jönköping

Rådgivning

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag. Du hittar våra övriga rådgivningstjänster här.

Så undviker du personligt betalningsansvar