Så sänker du din ränta

Av: |Publicerat: 2020-03-02|

Idag har vi haft besök av Hans Arén och Mats Jansson från Finopti på temat ”Så sänker du din ränta”. Finopti bistår bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsbolag med upphandling och förhandling av lån och finansiella tjänster. De är en oberoende aktör på den finansiella marknaden och Hans och Mats kom idag över och presenterade hur man går tillväga när man hjälper bolag att sänka sina räntekostnader och transaktionskostnader. Mycket intressant och lärorikt, tack för besök!

Så sänker du din ränta: Gästbloggar

Vill du veta mer om vad du ska tänka på om du som företagare vill sänka dina räntekostnader? Hans har skrivit två gästbloggar hos oss på revideco.se, som bland annat täcker in det temat. Du hittar dem härnedan.

Gästblogg: Så förhandlar företag med banken

Att som CFO, VD eller styrelseledamot gå till banken och förhandla kan vara något som känns ovant för många, i den här gästbloggen ”Så förhandlar företag med banken” ger Hans Arén från Finopti sina bästa tips om hur du ska gå till väga.

Gästblogg: Rörelsekapital – Hur fungerar det?

Att som CFO, VD eller styrelseledamot gå till banken för att be om mer rörelsekapital kan vara en ovan situation för många. I den här gästbloggen skriver Hans Arén från Finopti om hur din bank fungerar och agerar när det gäller rörelsekapital till ditt företag.

Dela den här artikeln!