Redovisningskonsult som vill bli revisor och rådgivare – Rekrytering till Göteborg

Av: |Publicerat: 2020-09-03|

Vi söker dig som är redovisningskonsult som även vill arbeta med revision och rådgivning. Du har några års erfarenhet som redovisningskonsult eller arbetat på en redovisningsavdelning och vill nu skifta fokus mot en bredare roll. Det här är en unik tjänst som vi nu skapar i vår strävan att bli entreprenörens bästa bollplank, idéspruta och sparringpartner.

Redovisningskonsult som vill bli revisor och rådgivare sökes

Vi jobbar med Revision, Rådgivning och Redovisning och vi har inriktat oss på att leverera kvalificerade tjänster inom dessa områden. Eftersom våra kunder efterfrågar en kunskap som ofta är mångfacetterad är det viktigt att vi behärskar flera av dessa områden. Vi kallar helt enkelt detta för R. Den här tjänsten är den första renodlade R-tjänsten vi tillsätter, med målsättningen att du ska behärska alla R områden.

Vill du jobba i en organisation med högt i tak och hög kunskapsnivå?

Hos oss kommer du snabbt få stort ansvar och därmed få ett bra självförtroende i de frågor vi jobbar med. Inom de kunskapsområden du inte behärskar har du en brant inlärningskurva framför dig. Vår kompetenta organisation stöttar dig här i din utveckling. Du får också del av ett externt utbildningspaket anpassat för dig

Vad kommer du jobba med?

Du kommer dels att jobba med redovisningstjänster såsom löpande redovisning, månads- och årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt moms och löner och dels med revision och rådgivning. När du är varm i kläderna är vi övertygade om att du blir alla entreprenörers drömbollplank inom frågor som rör bolagets ekonomi.

Tjänsten är till ca 50% redovisningsbaserad men typen av arbetsuppgifter kommer att skifta med säsong och med din erfarenhet.

En riktig framtidsbyrå

Revideco är 2019 års vinnare av Årets Framtidsbyrå. Det är vi stolta över.

Vi ligger i framkant med digitala arbetssätt, och jobbar både inne på kontoret liksom ute hos våra kunder, allt beroende på vad som är bäst.

Våra kunder är små- och medelstora företag som ofta är ägarledda. Vissa företag vill bara ha hjälp med delar av vårt utbud, medan andra kommer att se dig som en medarbetare som tar hand om ekonomin – och lite till! – på deras företag.

Placering Göteborg

Vi är totalt ca 50 personer utspridda på 4 kontor; Sundsvall, Skellefteå, Stockholm & Göteborg. Från vårt Göteborgskontor i Gårda jobbar 6 personer idag. I dina arbetsuppgifter ingår även ett visst administrativt ansvar.

Ansökan

Skicka CV eller länk till Linkedin + personligt brev till jens.malm@revideco.se Jens svarar också på dina frågor via e-mail.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under hösten och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!

 

Så här behandlar Revideco AB personuppgifter vid ansökan

Revideco AB behandlar personuppgifter i samband med att en ansökan om arbete skickas in till Revideco AB. Personuppgifterna behandlas för att Revideco AB ska kunna administrera ansökningarna och tillsätta tjänsten. I och med att du lämnar din ansökan till oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för just detta ändamål

Dela den här artikeln!