K10

Adressändring Bolagsverket

Av: |Publicerat: 2023-10-24|

I och med att vi flyttar vårt huvudkontor så kommer du som är revisions-kund hos oss få en notis från Bolagsverket via brev eller Kivra om det. Får du en sådan så allt är i sin ordning!

Anledningen är den att vi i normalfallet tillämpar vad som kallas byråval. Det innebär att Revideco som auktoriserad revisionsbyrå registreras hos Bolagsverket, och som tillägg väljs en av våra auktoriserade revisorer in som huvudansvarig revisor. Det är anledningen till att alla, inte bara våra revisionskunder i Stockholm, får en upplysning från Bolagsverket.

Hur går det med flytten undrar kanske den nyfikne?

Jo tackar som frågar, det går framåt. Vi räknar med att flytta in den 15 december. Vi huserar fram tills dess på Dalagatan 100, i samma hus som vi ska flytta in i men på en annan våning och med en annan ingång.  Vår slutliga adress blir St:Eriksgatan 119, vilket ska vara adressen som anges på utskicket från Bolagsverket.

Våra nya lokaler ligger i kvarteret i Norrtull som kallas Grönstedska palatset, en gång Vin & Sprits logistikcentrum som senaste åren varit ett hotell vid namn Hotell Norrtull. Samtliga lokaler i kvarteret har blåsts ut och in flyttar nu en ny generation entreprenörer, så som vi själva.

Inflyttningsfest planeras till i början av 2024!

Besöksadress 18 september – 15 december: Dalagatan 100

Besöksadress 15 december och framåt: S:t Eriksgatan 119

Postadress: 18 september och framåt: S:t Eriksgatan 119

Dela den här artikeln!