Årets Framtidsbyrå 2018 – inte seger, men suuuuuperstolt!

Av: |Publicerat: 2018-09-20|

Först: Ett jättegrattis till BAKS & Co som vann! Det var inte svårt att imponeras av era fantastiska resultat! Vi har haft en likartad tillväxt som er, med den skillnaden att ni lyckats göra det med 15-20%-iga marginaler…i Småland och Östergötland… Vi måste ta reda på mer, om hur ni kunnat vara så duktiga!

Och de andra finalisterna:

PBAB som verkar vara så snabba med att nå ut med nya tjänster! Konceptualiseringen av Ekonomisk PT ska vi verkligen lära av, och jag blir också personligen inspirerad av era instruktionsfilmer.

Och Keeper, så personligt och spot-on när det gäller entreprenörer, att det första man möter på hemsidan är ett drömträd, och frågan ”Vad har du för mål & drömmar?” Jag vill genast sätta upp en lapp på deras träd!

Och så Wint, en riktig branschförändrare! Revolution, där vi andra jobbar med evolution. Med den tydliga och charmiga hemsidan ni har, så var jag en tumnagel ifrån att fylla i en intresseanmälan.

Och i det fantastiska sällskapet fick vi vara med!

Jag är så otroligt stolt över alla Revideco-människor, i och runt vårt företag!

Mest stolt är jag över vårt interna slagord ”Tillsammans”! I en alltmer individualiserad värld så har det varit vår ledstjärna under mycket lång tid. Ett gäng, ett företag, inga bonusar, jämställda löner, kollektivt ledarskap, där jobbiga olikheter värderas högt.

Men jag är också stolt att vi tidigt skapade en separat framtidsgrupp, som numera permanent rapporterar direkt till varje ägarmöte. Det har hjälpt oss att navigera i det snabbt förändrande landskapet, och gett oss ett eget självförtroende i det vi är och gör.

Och den digitala marknadsföringen hjälper oss att skräddarsy enkla, snabba tjänster som marknaden just nu efterfrågar. Ett arbete som genererar långvariga kundrelationer i 9 av 10 fall.

Men allra mest stolt är jag alltså att vi gör det här Tillsammans. Och att vi nu fått ett fint kvitto på att det funkar!

/Erik

Dela den här artikeln!