Nya kollegor till Revideco

Av: |Publicerat: 2021-09-29|

2021 har varit ett fantastiskt år hittills för oss på Revideco när det kommer till förstärkningar till bolaget. Vi har i år fått nya kollegor, från norr till syd.

Vi växer i Skellefteå

I Skellefteå har vi välkomnat Emilie Roslund och Michaela Hedin och Olivia Wikberg som alla numera ingår i vårt revisionsteam. På redovisningssidan har vi välkomnat Emelie Nordström och Carolina Sandqvist. Carolina är också lönespecialist.

Sundsvall expanderar dubbelt

I Sundsvall har verksamheten tagit fart ordentligt genom vår nya rekrytering Inga-Lill Persson som kommer att vara till stor hjälp för Fredrik Pålsson, som är på plats sedan tidigare. Fredrik och Inga-Lill har precis i dagarna flyttat in i vårt första kontor som ligger i Norrlands handelsmetropol Birsta.

Vi förstärker teamen i Stockholm

I Stockholm har vi också förstärkt under våren med tre nya kollegor, Johanna Stahl, Lovisa Bolin och Leila Abbassi. Lovisa och Leila är revisorer medan Johanna förstärker vårt redovisningsteam.

Vi fortsätter växa i Göteborg

Sist men verkligen inte minst har vi också rekryterat i Göteborg. Linus Sande som började i januari och Hanna Warnegård som började hos oss i augusti. Linus som revisor och Hanna som redovisningskonsult. Hanna är en återvändare som jobbade på vårt kontor i Jönköping för några år sedan.

Slutar vi där?

Totalt sammanfattar vi 2021 års rekryteringar till totalt 11 personer, so far. Men stannar vi där? Nej det gör vi inte. Vi söker efter ytterligare förstärkning till vårt Göteborgskontor. Du hittar våra annonser här.

Vi välkomnar alla nya kollegor och ser fram emot att träffas. Om inte tidigare så ses vi alla i Hemavan ståendes på ett par skidor! 😊

Vill du också jobba på en framtidsbyrå?

Då kan du skicka in en spontanansökan. Och vill du se vilka tjänster som vi har ute just nu, så tittar du här.

Ps bilden är från vår konferens i Kroatien snett innan covid slog till. Ser rätt härligt ut, eller hur? Ds

Dela den här artikeln!