Revideco Jönköping

Av: |Publicerat: 2023-06-02|

Sedan 2020 har Revideco varit tillbaka i Jönköping och nu har vi blivit så många att vi har skaffat ett kontor. Vårt nya nya kontor finns på Östra Storgatan 9. På plats finns Hanna Warnegård, Mahesh Chawda (på bilden) samt Oscar Eriksson och räknar man in Hunden Bosse, vilket vi såklart gör  – så är vi numera hela 4 i Jönköping.

Vi vill växa i Jönköping

Vi vill blir fler i Jönköping men planerar för att växa långsamt. Vi planerar för att hitta ytterligare minst en kvalificerad redovisningskonsult till inom de närmaste 12 månaderna och om vi stöter på en auktoriserad revisor som passar vår typ av organisation så för vi gärna en dialog. Redan idag har många Jönköpingsbaserade kunder hittat till oss men vi jobbar med kunder från hela Sverige och också internationella kunder.

En trygg arbetsgivare

Jag tror att vi är många som har noterat att det sker stora strukturella förändringar i redovisningsbranschen. Jönköpingstrakten inte undantaget. Redovisningsbyråer säljs både till höger och vänster, nästan på veckobasis. Vi vill vara motpolen till den osäkerhet den här typen av förändring drar med sig både för anställda och kunder. Vi vill vara en stabil arbetsgivare där vi jobbar tillsammans för att vi ska må bra. Mår vi som jobbar på byrån bra, så kommer vi att ta hand om våra kunder på ett bra sätt. Så enkelt är det.

En riktig framtidsbyrå

Visste du att vi har fått utmärkelsen Årets Framtidsbyrå? Nu var det några år sedan men vi tycker att vi definitivt är en framtidsbyrå. Vad är det som då urskiljer Revideco från andra byråer? Jo, vi tycker om att se företag och människor utvecklas och växa. Det är resor som vi vill vara med på. Det är en fin inramning till de tjänster inom revision, redovisning och rådgivning som vi supportar Sveriges företagare med.

Dela den här artikeln!