Revideco nominerad till Årets Framtidsbyrå 2018!

Av: |Publicerat: 2018-08-18|

Revideco har blivit nominerad till Årets Framtidsbyrå 2018!

Av 88 byråer har juryn enats om fem byråer som har chans att bli Årets Framtidsbyrå 2018.

En namnkunnig jury utser vilken av branschens revisions- och rådgivningsbyråer som ligger främst vad gäller prissättning, användning av molntjänster, mål för verksamheten och att utveckla tjänsteerbjudandet.

Det som särskilt har intresserat jurymedlemmarna är hur revisions- och redovisningsbyråerna ligger till när det gäller ledarskapet, översyn av affärsmodellerna, mål för verksamheten och utveckling av tjänsteerbjudandet.

Syftet med priset är att lyfta fram goda exempel som kan som fungera som förebilder i framtidsarbetet.

Vi kanske tar hem det här!

-Jag tror vi kanske tar hem det här! – säger Astrid Jansson styrelseordförande i Revideco. Vi har kommit så långt i vår omställning att vi har glömt hur det är att vara en traditionell byrå. Vi har haft ett stort skepp att vända då vi dels är en fullservicebyrå inom revision, redovisning och rådgivning på 50 personer och dels också jobbar mycket med internationella kunder, som många gånger är mer konservativa till förändring.

Vi har också förstått att så som vi hanterat vår affärsmodell och hur vi ändrat vårt tjänsteutbud ligger i tiden, och att vår modell för ägande, generationsskifte och ledarskap är ovanlig i vår bransch. Vi har helt enkelt hittat vår egen väg!  Här har den framtidsgrupp vi tillsatte för ett antal år sedan varit viktig för vår framtidsresa. Många av de förslag som kom upp via framtidsgruppen har vi idag implementerat, och så vill vi fortsätta ha det.

När får vi veta vem som vinner Årets Framtidsbyrå 2018?

Årets Framtidsbyrå 2018 delas ut av FAR under en prisceremoni i Stockholm 20 september. Juryn består av Peter Rexhammar, Jan Söderqvist, Lena Möllerström Nording, André Bodin, Bengt Skough och Göran Krafft.

Önska oss lycka till!

/Team Revideco

Dela den här artikeln!