Revisorsassistent Stockholm 2024 – blivande auktoriserad revisor sökes

Av: |Publicerat: 2024-06-28|

Revisorsassistent i Stockholm hösten 2024. Vill du bli auktoriserad revisor, få ta stort ansvar och känna att din arbetsinsats verkligen är betydelsefull? Vill du bli en riktig allroundspelare inom revision, redovisning och skatt? Vill du också ha ett roligt, ovanligt varierande och utvecklande arbete?

Då kan du vara rätt kandidat för oss.

  • När: Hösten 2024
  • Antal platser: 1
  • Placering: Stockholm
  • Lön: enligt överenskommelse

Dina kvalifikationer som blivande auktoriserad revisor

Den tjänst vi nu tillsätter har huvudinriktning mot revision med målet är att du ska bli auktoriserad revisor. Det innebär att du bör uppfylla de akademiska kvalifikationerna som ställs på dig av RI. Har du någon enstaka kurs kvar kan du såklart komplettera den längs med vägen.

Du är antingen nyexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från en annan revisions- eller redovisningsbyrå alternativt skatteverket är meriterande men inget krav.

Konceptet R

Vi är verksamma inom Revision, Rådgivning och Redovisning och vi är inriktade på att leverera kvalificerade tjänster inom dessa områden. Eftersom våra kunder efterfrågar en kunskap som ofta är mångfacetterad är det viktigt att vi behärskar flera av dessa områden. Vi kallar helt enkelt detta för R. Du som blivande Revisor kommer att jobba med alla R områden från första början.

Revisorsassistent med entreprenören i fokus

Våra kunder är i huvudsak entreprenörer vilket betyder att du har en stor fördel om du har ett entreprenörshjärta. Våra entreprenörer kommer i alla storlekar och har stor geografisk spridning, många finns även utomlands. Vi ser därför positivt på om du själv har entreprenörsbakgrund och behärskar flera språk. Att vi jobbar både med mindre och större bolag ger en bra förutsättning för balans och personlig utveckling.

Hög kunskapsnivå med bra självförtroende

Hos oss kommer du att snabbt få stort ansvar och få ett bra självförtroende i de frågor vi jobbar med. Du som är ny i arbetslivet har en brant inlärningskurva framför dig, och du med viss erfarenhet kommer att känna dig trygg i att du får support i de frågor du själv inte behärskar idag.

Vi utbildar dig till auktoriserad revisor

Hos oss deltar du som revisorsassistent i ett omfattande utbildningspaket som sträcker sig över flera år och leder fram till din revisorsexamen.

En riktig Framtidsbyrå

Revideco vann Årets Framtidsbyrå 2019 vilket innebär att vi lyfts fram som förebild för hur man driver ett framåtlutat företag i en traditionell bransch. Det är vi stolta över. Du hittar mer om vår företagsfilosofi här.

Ansökan – revisorsassistent

Skicka CV+ personligt brev till Sara Norlund på sara.norlund@revideco.se

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tillsätta tjänsterna .

Välkommen med din ansökan!

Så här behandlar Revideco AB personuppgifter vid ansökan

Revideco AB behandlar personuppgifter i samband med att en ansökan om arbete skickas in till Revideco AB. Personuppgifterna behandlas för att Revideco AB ska kunna administrera ansökningarna och tillsätta tjänsten. I och med att du lämnar din ansökan till oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för just detta ändamål

Dela den här artikeln!