Vi bygger om

Av: |Publicerat: 2023-05-05|

Just nu bygger vi om vår hemsida, vilket under en tid kommer att leda till dubbla grafiska gränssnitt och ja, det kommer att se lite konstigt ut närmaste tiden. Men, efter regn kommer sol och vi tror att vår hemsida kommer att bli väldigt snygg när allt står klart.

Bakgrunden är till uppdateringen av vår hemsida är att vi har landat ett varumärkesarbete som pågått under flera år, något som vi är väldigt stolta över. Det arbetet i sin tur är grundat i att vi definierat vilka vi på Revideco är och vilken nytta vårt arbete ger våra kunder och samhället. Vi har sammanfattat det i ett Varför och ett Hur som vi vill att vår hemsida ska representera.

Varför

Vi tycker om att se företag och människor utvecklas och växa. Den resan vill vi vara en del av.

Hur

Genom personligt engagemang och stor förståelse för de utmaningar ägarledda företag möter, kan vi bidra med tydlig rådgivning och relevanta tjänster.

Och så har vi tagit fram en slogan som vi tycker är härlig då den associerar till sista raden på en resultaträkning och de råd som våra redovisningskonsulter, företags rådgivare och revisorer ger våra kunder och samarbetspartners, råd som vi tycker är goda.

Slogan

Goda råd för sista raden

Hoppas att röran på hemsidan inte stör för mycket och att du gillar våra ställningstaganden som företag, själva är vi väldigt stolta!

Dela den här artikeln!