Vinnare av Årets Framtidsbyrå!

Av: |Publicerat: 2019-09-20|

Årets framtidsbyrå är den svenska revisions- och redovisningsbranschens egen Oscar och syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder för andra byråer. Bakom priset står FAR, branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister.

– Revideco har gjort en knivskarp omvärldsanalys med FAR:s framtidsstudie som utgångspunkt. De har också haft modet att utifrån denna analys bygga en affärsmodell som möter framtiden där de fokuserar på det absolut viktigaste – kundens/företagarens behov. Revideco är en byrå som driver förändringen på marknaden nyttjar teknik och automatisering med ett enda syfte, leverera och förädla sina tjänster med fokus på rådgivning, säger Jan Söderqvist från juryn.

Och hos Revideco är stämningen givetvis hög efter beskedet.

– Priset gör mig rörd, tårarna rann och jag blev mållös när jag skulle tacka! Jag är mållös! Vi är ett så fantastiskt gäng som tillsammans har åstadkommit det här. Jag är övertygad att vår fleråriga förändringsresa varit så framgångsrik för att vi i en tid av digitalisering, robotisering och AI fokuserar på människan, säger Erik Emilsson, vd som var med och mottog priset i Stockholm på torsdagskvällen.

I sin motivering skriver juryn:

Med en tydlig affärsmodell, bred kompetens och målmedvetenhet har byrån genomfört en framgångsrik förändringsresa med god lönsamhet. Vinnaren har mod att driva utvecklingen framåt genom att dra nytta av underleverantörer som samarbetspartners, teknik och medarbetare. Det finns helt enkelt många anledningar för den här jubilaren att fira i år! Och genom sitt tydliga entreprenörsfokus råder det ingen tvekan om att byrån kommer att attrahera engagerade företagare även de kommande 25 åren. Vinnaren är en framtidsbyrå!

Finalisterna

Av de som kvalificerat sig till tävlingen nominerade juryn fem byråer som alla var på plats:  Revisionären, We Audit, Lamooi Accounting, Keeper och Revideco.

– De medtävlande kollegorna har verkligen åstadkommit fantastiska saker! I det sammanhanget så är det svårt att inte bli både stolt och ödmjuk – samtidigt!

– När vårt namn lästes upp som vinnare, visste jublet inga gränser. Jag är stolt över våra medarbetare, det här är verkligen ett pris vi vunnit tillsammans, berättar Britt-Inger Andersson kontorschef i Skellefteå som också var med och mottog priset.

Tidigare vinnare, Årets Framtidsbyrå:

2018 Baks & Co

2017 Saldo Redovisning

2016 Maroni Redovisningsbyrå

2015 Grant Thornton

2014 Deskjockeys

 

Dela den här artikeln!