Vi söker dig som har några års erfarenhet som redovisningskonsult i Göteborg. Även du som i dagsläget arbetar på ekonomiavdelningen på ett företag och söker nya utmaningar är intressant för oss.

Vill du jobba i en organisation med högt i tak och hög kunskapsnivå?

Hos oss kommer du att snabbt få stort ansvar och få ett bra självförtroende i de frågor vi jobbar med. Du kommer att känna dig trygg i att du får support i de frågor du själv inte behärskar idag.

Redovisningskonsult i Göteborg sökes

Du kommer att jobba med redovisningstjänster såsom löpande redovisning, månads- och årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt moms och löner. Vi ligger i framkant med digitala arbetssätt, och jobbar både inne på kontoret liksom ute hos våra kunder, allt beroende på vad som är bäst.

Hos oss får du ta ett helhetsansvar och hantera alla delar i kundernas redovisning – från ax till limpa, från löpande redovisning till att självständigt hantera bokslut. Eftersom vi är ett litet kontor så ingår också ett visst administrativt ansvar i den här tjänsten.

Våra kunder är små- och medelstora företag som ofta är ägarledda. Vissa företag vill bara ha hjälp med delar av vårt utbud, medan andra kommer att se dig som en medarbetare som tar hand om ekonomin – och lite till! – på deras företag.

Entreprenören i fokus

Våra kunder är i huvudsak entreprenörer vilket betyder att du har en stor fördel om du har ett entreprenörshjärta. Våra entreprenörer kommer i alla storlekar och har stor geografisk spridning, många finns även utomlands. Vi ser därför positivt på om du själv har entreprenörsbakgrund och behärskar flera språk. Att vi jobbar både med mindre och större bolag ger en bra förutsättning för balans och personlig utveckling.

En riktig Framtidsbyrå

Revideco vann Årets Framtidsbyrå 2019 vilket innebär att vi lyfts fram som förebild för hur man driver ett framåtlutat företag i en traditionell bransch. Det är vi stolta över.

Vi är totalt ca 50 personer utspridda på 4 kontor; Sundsvall, Skellefteå, Stockholm & Göteborg. Positionen tillsätts i Göteborg med viss utbildning i Stockholm. På vårt Göteborgskontor i Gårda jobbar 5 personer idag. I dina arbetsuppgifter ingår även ett visst administrativt ansvar.

CV eller länk till Linkedin samt personligt brev skickar du till vår kontorschef Jens Malm, mejladressen är jens.malm@revideco.se.

Välkommen med din ansökan!

Så här behandlar Revideco AB personuppgifter vid ansökan

Revideco AB behandlar personuppgifter i samband med att en ansökan om arbete skickas in till Revideco AB. Personuppgifterna behandlas för att Revideco AB ska kunna administrera ansökningarna och tillsätta tjänsten. I och med att du lämnar din ansökan till oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för just detta ändamål