Rekrytering – Redovisningskonsult i Jönköping

Av: |Publicerat: 2023-06-27|

Är du en redovisningskonsult i Jönköping som är redo för nästa steg i din egna utveckling? Vill du få ta ansvar och känna att din arbetsinsats verkligen är betydelsefull? Vill du bli en riktig allroundspelare inom redovisning bokslut och skatt? Vill du också ha ett roligt, ovanligt varierande och utvecklande arbete? Då kan du passa bra hos oss.

Vi tycker om att se företag och människor utvecklas och växa.
Den resan vill vi vara en del av.

Vill du jobba i en organisation med högt i tak och hög kunskapsnivå?

Hos oss kommer du att snabbt få ta ansvar och få ett bra självförtroende i de frågor vi jobbar med. Du kommer att känna dig trygg i att du får support i de frågor du själv inte behärskar idag.

Redovisningskonsult i Jönköping sökes

Redo för nästa steg i din egna utveckling? Redovisningskonsulter jobbar normalt med löpande redovisning, månads- och årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt moms och löner. Det gör vi också, men inte lika mycket som förut.

Avstämningar, rådgivning och felsökning är vår vardag. Prata, förstå, måla upp scenarion och vara våra kunders trygga bollplank med båda fötterna på jorden är en bättre beskrivning av vad vi gör idag.

Vi ligger i framkant med digitala arbetssätt, och jobbar både inne på kontoret liksom ute hos våra kunder, allt beroende på vad som är smidigast.

Hos oss får du ta ett helhetsansvar och hantera alla delar i kundernas redovisning – från ax till limpa, från bolagsstart till att självständigt hantera bokslut.

Våra kunder är små- och medelstora företag som ofta är ägarledda. Vissa företag vill bara ha hjälp med delar av vårt utbud, medan andra kommer att se dig som en medarbetare som tar hand om ekonomin – och lite till! – på deras företag.

Entreprenören i fokus

Våra kunder är i huvudsak entreprenörer vilket betyder att du har en stor fördel om du har ett entreprenörshjärta. Våra entreprenörer kommer i alla storlekar och har stor geografisk spridning, många finns även utomlands. Vi ser därför positivt på om du själv har entreprenörsbakgrund och behärskar flera språk. Att vi jobbar både med mindre och större bolag ger en bra förutsättning för balans och personlig utveckling.

En riktig Framtidsbyrå

Revideco vann Årets Framtidsbyrå 2019 vilket innebär att vi lyfts fram som förebild för hur man driver ett framåtlutat företag i en traditionell bransch. Det är vi stolta över.

Vi är totalt ca 60 personer utspridda på 5 kontor; Senaste tillskottet är vårt Jönköpingskontor som är litet men fyllt av kompetens. Hur litet? Jo vi är tre medarbetare och hunden Bosse. Vilken kompetens? All den kompetens du behöver för att känna dig trygg i vårt företag. Vi kallar in till intervju löpande och anställer när vi hittar dig som passar hos oss.

CV eller länk till Linkedin samt personligt brev skickar du till vår kontorschef Jens Malm, mejladressen är jens.malm@revideco.se.

Välkommen med din ansökan!

Så här behandlar Revideco AB personuppgifter vid ansökan

Revideco AB behandlar personuppgifter i samband med att en ansökan om arbete skickas in till Revideco AB. Personuppgifterna behandlas för att Revideco AB ska kunna administrera ansökningarna och tillsätta tjänsten. I och med att du lämnar din ansökan till oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för just detta ändamål

Dela den här artikeln!