Nu så, nu har vi nyanställt och är fler medarbetare än någonsin på Gårdavägen 1! Vi har därmed möjlighet att ta emot nya uppdrag. Revision, Rådgivning och Redovisning i Göteborg!

Revision, Rådgivning & Redovisning i Göteborg

Vi erbjuder tjänster inom revision, rådgivning & redovisning i Göteborg och våra primära kunder är små- och medelstora företag, ofta ägarledda aktiebolag. Vi också lång erfarenhet av internationella uppdrag och av att arbeta med föreningar och förbund.

Fullservicebyrå i Göteborg

Vi har kontor förutom i Göteborg också i Stockholm  & Skellefteå. Vi har funnits i Göteborg i 5 år men grundades redan 1994. Samtliga kontor inklusive Göteborg är fullservicebyråer och totalt är vi 50 personer som stödjer fler än 1000 företagare i sin vardag på olika sätt.

Lokalt och globalt stöd till entreprenörer

Vi har en bred kunskap och erfarenhet av många typer av situationer som du som företagare hamnar i. Vi har revisions och redovisningskonsults bakgrund och har lång erfarenhet av rådgivning till både mindre och större svenska och internationella bolag. Vi har även ett stort kontaktnät av experter både i Göteborg, Sverige och i ytterligare 80 länder som vi kan koppla in i de frågeställningar som kräver extra specialistkunskap. Vi är medlemmar i ett internationellt nätverk som heter MGI och vi har alla samlats runt att hjälpa små och medelstora bolag växa globalt.

Digitalt, automatiskt och… personligt!

Vi erbjuder en digital och automatiserad miljö i våra egna eller era befintliga redovisningsverktyg. Vi stödjer dig som företagare med de delar som du vill ha hjälp med eller tar över hela din redovisningsfunktion. …och hos oss blir du inte bara en del av en checklista. Vi är kvalificerade inom vårt gebit och vill finnas med under din resa som företagare. Det är det vi tycker är kul!

Vill du boka ett möte och få en offert? Klicka här!