Tre nyrekryteringar till Stockholmskontoret!

Av: |Publicerat: 2018-01-17|

Vi hälsar tre nyrekryteringar hjärtligt välkomna till Stockholmskontoret! Det är Xiaomei Ankarklev, Cengiz Ilhan och Berkan Yildirim.

Xiaomei

Xiaomei har tidigare praktiserat hos oss på Revideco och vi är jätteglada över att hon nu är tillbaka hos oss. Xiaomei kommer från en stad i norra Kina som heter Dandong och ligger på gränsen till Nordkorea. Förutom svenska och engelska talar Xiaomei mandarin och tar gärna emot nya redovisningskunder som hon även gärna hjälper med rådgivning.

Cengiz

Cengiz kommer närmast från en redovisningsbyrå i Sundbyberg där han jobbat i många år. Cengiz är ett värdefullt tillskott för oss på Revideco då han förstärker vår digitala strategi med sina erfarenheter. Cengiz har innan sin karriär inom redovisning bland annat drivit restaurang i Stockholm. Han är också gift med Tugba som är ett kärt namn för oss alla här på Stockholmskontoret. Cengiz kommer att hjälpa fler av våra kunder att få digital redovisning i realtid. Mycket välkommen till oss Cengiz!

Berkan

Berkan har jobbat som lärare innan han valde att sadla om till revisor. Trainee på Tele2, tre år i Rio de Janeiro samt arbete inom försäljning och marknadsföring är också erfarenheter Berkan tar med sig till oss. Berkan kommer i huvudsak att jobba med revision, bokslut och rådgivning. Hjärtligt välkommen till oss Berkan!

Tre nyanställda – tre språk

Genom våra rekryteringar förstärker vi även Revidecos språkliga kunskaper och kan passa på att hälsa kunder som vill kommunicera på mandarin, portugisiska och turkiska förutom svenska och engelska välkomna att höra av sig!

Välkomna till oss!

Dela den här artikeln!