Din revisor i Sundsvall – Äntligen öppnar vi på riktigt

Av: |Publicerat: 2021-09-27|

Vill du få fatt på en revisor i Sundsvall? Efter ett och ett halvt år av hemarbete under pandemin kan Revideco nu äntligen öppna ett kontor på riktigt. Vi finns nu på plats i lättillgängliga lokaler i Norrlands handelsmetropol Birsta.

Din revisor i Sundsvall

Samtidigt har vi fördubblat vår personalstyrka på plats i Sundsvall då Inga-Lill Persson anslutit till vårt team på Revideco och gjort Fredrik Pålsson sällskap. Detta gör att vi tillsammans med personalen på våra tre andra kontor i Skellefteå, Göteborg och Stockholm nu har ännu bättre möjlighet att ta emot nya kunder inom revision, redovisning och rådgivning i Sundsvall.

Årets Framtidsbyrå 2019

Visste du att vi på Revideco fått utmärkelsen Årets Framtidsbyrå? Vi är väldigt stolta över utmärkelsen då det synliggör vårt arbete med att skapa enkla lösningar för våra entreprenörer i en komplex värld.

Dags att välja en revisor i Sundsvall?

Välj då en revisionsbyrå som också kan ge dig goda råd. Vi hjälper dig hålla båda fötterna på jorden. Så att du får en trygg vardag. Och ses som en trygg samarbetspartner.

Varför ska jag välja Revideco?

Vi är alternativet till de riktigt stora byråerna och kan lova dig ett personligt bemötande och engagemang i just ditt företags situation och utveckling. Vi finns alltid till hands om du behöver rådgivning utöver det traditionella revisionsuppdraget.

Lokalt i Sundsvall och globalt

Har ditt bolag verksamhet även utomlands? Inga problem! Vi har sedan start hjälpt svenska företagare att expandera ut i världen. Vi har ett stort kontaktnät av redovisningskonsulter, experter och revisorer i ca 100 länder om behovet finns. Detta genom det internationella nätverket MGI.

Vill du veta mer – boka ett möte

Vill du veta mer om oss så boka gärna ett möte här. Eller så kontaktar du oss direkt på 060 – 611 600 eller sundsvall@revideco.se. Om du har någon i ditt nätverk som letar efter en grym revisions- eller redovisningsbyrå? Rekommendera oss gärna – det skulle vi uppskatta!

Dela den här artikeln!