Auktoriserad revisor i Skellefteå

Letar du efter en revisor i Skellefteå? Hos oss på Revideco i Skellefteå hittar du revisorer som är specialister på ägarledda bolag, fastighetsbolag & internationella koncerner.

Välkommen till vårt kontor i Skellefteå!

Vår drivkraft är att hjälpa norrländska företag till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Vi gör det genom ett brett utbud av tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. När du väljer Revideco i Skellefteå får du dessutom en byrå som förstår företagare, och dina dagliga utmaningar. Vi tror på personligt engagemang. Och på skelleftebygden. Så oavsett om du behöver en auktoriserad revisor, en redovisningskonsult eller bara lite goda råd hur du kan effektivisera fakturor eller löner – hör av dig.

Och du, vi är alternativet till de riktigt stora byråerna och kan lova dig ett engagemang i just ditt företags situation och utveckling.

Telefon: 0910-105 80

skelleftea@revideco.se

SPECIALISTOMRÅDEN

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Din bokföringsbyrå i Jönköping

REVISOR SKELLEFTEÅ

  • Lagstadgad revision

  • Frivillig revision

  • Översiktlig granskning

  • Granskning enligt särskild överenskommelse

  • Apport-, fusions- och kvittningsintyg.

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision samt när du ska välja revisor

Rådgivning

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, skatterådgivning eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Din revisor i SKELLEFTEÅ

Revideco är en revisionsbyrå som finns i Skellefteå, Göteborg, Stockholm och Sundsvall. Vi är redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare till ett stort antal kunder och i ett stort antal branscher.

Vi tycker att det personliga mötet är viktigt varför vi satsat på en lokal närvaro i en allt mer digitaliserad värld. I Skellefteå hittar du oss i moderna lokaler på Nygatan 67, mitt i City vid E4:an.

Dags att välja en revisor i Skellefteå?

Välj då en revisionsbyrå som också kan ge dig goda råd. Titta på vår film om hur vi som revisionsbyrå kan stötta dig.

Vi hjälper dig hålla båda fötterna på jorden.

Så att du får en trygg vardag. Och ses som en trygg samarbetspartner.

VILL DU HA DIN REVISOR FRAMÅTLUTAD ELLER BAKÅTLÅTAD?

Motiveringen när vi vann Årets Framtidsbyrå var att vi har ’Mod att driva utvecklingen framåt. Det är lätt för en revisor att stanna vid att granska bolagets historik. Men nyttan av revisionen är att den kunskapen ska användas för att ta rätt beslut framåt. Vill du samarbeta med en framåtlutad revisor så prata med oss.

Vi är en riktig framtidsbyrå.