Webbinar: Marknadsföring under pandemin med Ross Fishman

Av: |Publicerat: 2020-06-01|

Nu på onsdag kommer Ross Fishman att ge dig verktyg och insights om hur du ska marknadsföra ditt företag under pandemin. Ross är en av världens ledande specialister på marknadsföring av professionella tjänster.

Vad kommer efter pandemin?

Temat på vår webbinarserie är ”vad kommer efter pandemin?” eller på engelska ”Whats next? After the pandemic” och tanken är att vi ska få en bild av dagens händelser från flertalet perspektiv. Hur det påverkar vår ekonomi, dina kunder, teknologi och ditt dagliga arbeta och liv. Formatet bygger på en halvtimmes introduktion av föreläsaren och därefter debatt.

Webbinar med Ross Fishman onsdag 3 juni kl 15.00

Vi välkomnar Ross Fishman marknadsförings-specialist som gett fler än 300 keynotes. Ross Fishman har en bakgrund som jurist, marknadsdirektör och marknadspartner och har genom sitt företag Fishman Marketing vunnit flertalet priser och placerat sig i det globala toppskiktet av marknadsförare av professionella tjänster. Mer om ämnet härunder på engelska:

“Marketing your way out of a Pandemic”

The Covid-19 pandemic brings challenges, but also opportunities. In this webinar Ross Fishman will cover everything you need to know about ‘Marketing your way out of a Pandemic’, plus detail the marketing and communications activities that you can undertake right now to:

(a) maintain your clients,
(b) develop positive new relationships, and
(c) position you and your firm to excel in the post-pandemic economy.

Välkommen till vår webbinarserie: Vad kommer efter pandemin?

Vi välkomnar alla Revidecos kunder att delta men även alla prenumeranter av vårt nyhetsbrev. Vill du registrera dig som prenumerant så gör du det enkelt längst upp till höger på den här sidan alternativt här. Inbjudan går ut 24 timmar innan respektive webbinar. Har du registrerat dig som prenumerant men saknar en inbjudan? Maila marketing@revideco.se.

Revideco och vårt globala nätverk av revisorer, redovisningskonsulter och specialister MGI Worldwide står för notan – så att webbinarierna är kostnadsfria för alla deltagare.

Vi ses online på onsdag!

Dela den här artikeln!