Rekrytering – Två redovisningskonsulter i Göteborg

Av: |Publicerat: 2024-04-08|

Är du redovisningskonsult i Göteborg och letar efter ett nytt jobb? Vi söker två redovisningskonsulter i Göteborg som vill bli en viktig del av vårt växande team. Hos oss får du ta ansvar och känna att din arbetsinsats verkligen är betydelsefull. Om du inte redan är det  kommer du att bli en riktig allroundspelare inom redovisning, bokslut och skatt. Så, vill du ha ett roligt, ovanligt varierande och utvecklande arbete? Då kan du passa bra hos oss.

Vill du jobba i en organisation med högt i tak och hög kunskapsnivå?

Hos oss kommer du att snabbt få ta ansvar och få ett bra självförtroende i de frågor vi jobbar med. Du kommer att känna dig trygg i att du får support i de frågor du själv inte behärskar idag.

Två redovisningskonsulter i Göteborg sökes

Vi söker två kundansvariga redovisningskonsulter. På mindre uppdrag ansvarar du fullt ut för kundrelationen och vår leverans till kund. På större uppdrag kommer du också att få med dig kollegor som utför delar av arbetet så som löpande redovisning, reskontror, moms och löner. Medan du då ansvarar för månads- och årsbokslut, årsredovisningar, avstämningar samt inkomstdeklarationer.

Avstämningar, rådgivning och felsökning är en del av din vardag. Prata, förstå, måla upp scenarion och vara våra kunders trygga bollplank med båda fötterna på jorden är en bra beskrivning av ditt arbete hos oss.

Vi ligger i framkant med digitala arbetssätt, och jobbar både inne på kontoret liksom ute hos våra kunder, allt beroende på vad som är smidigast.

Våra kunder är små- och medelstora företag som ofta är ägarledda. Vissa företag vill bara ha hjälp med delar av vårt utbud, medan andra kommer att se dig som en medarbetare som tar hand om ekonomin – och lite till! – på deras företag.

Entreprenören i fokus

Våra kunder är i huvudsak entreprenörer vilket betyder att du har en stor fördel om du har ett entreprenörshjärta. Våra entreprenörer kommer i alla storlekar och har stor geografisk spridning, många finns även utomlands. Vi ser därför positivt på om du själv har entreprenörsbakgrund och behärskar flera språk. Att vi jobbar både med mindre och större bolag ger en bra förutsättning för balans och personlig utveckling.

En riktig Framtidsbyrå

Revideco vann Årets Framtidsbyrå 2019 vilket innebär att vi lyfts fram som förebild för hur man driver ett framåtlutat företag i en traditionell bransch. Det är vi stolta över.

Vi är totalt ca 70 personer utspridda på 5 kontor; Sundsvall, Skellefteå, Stockholm & Göteborg. Till vårt Göteborgskontor i Gårda tillhör idag 8 personer varav 3 återfinns i Jönköping. Vi kallar in till intervju löpande och anställer när vi hittar dig som passar hos oss.

CV eller länk till Linkedin samt personligt brev skickar du till vår kontorschef Jens Malm, mejladressen är jens.malm@revideco.se.

Välkommen med din ansökan!

Så här behandlar Revideco AB personuppgifter vid ansökan

Revideco AB behandlar personuppgifter i samband med att en ansökan om arbete skickas in till Revideco AB. Personuppgifterna behandlas för att Revideco AB ska kunna administrera ansökningarna och tillsätta tjänsten. I och med att du lämnar din ansökan till oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för just detta ändamål

Dela den här artikeln!