REDOVISNINGSBYRÅ I STOCKHOLM

Redovisning, lön & rådgivning

Som redovisningsbyrå i Stockholm erbjuder vi på Revideco dig en trygg vardag. Digitala redovisningslösningar, effektiv lönehantering och kompetent rådgivning till små, medelstora och stora bolag är tjänster vi tillhandahåller – både nationellt och internationellt.

Redovisning i Stockholm på dina villkor

Vi vill göra det enkelt, tillgängligt och kostnadseffektivt för dig som företagare. Kanske vill du att vi tar hand om all din redovisning och ekonomihantering, eller bara delar av den. Oavsett hur dina behov ser ut, anpassar och skräddarsyr vi uppdraget för att det ska passa dina förutsättningar och önskemål. När du tar hjälp av oss på Revideco, sköter vi helt enkelt det du vill åt dig.

Du är varmt välkommen att kontakta oss och boka in ett möte.

Använd era resurser rätt

Med Revideco som din redovisningsbyrå i Stockholm blir din löpande bokföring, ekonomihantering och redovisning rätt från början, och du kan istället använda företagets tid och resurser till kärnverksamheten. Vi har stor erfarenhet från många olika branscher, många nöjda kunder och kan kontinuerligt effektivisera er redovisning och ekonomihantering.

Boka in ett möte och få hjälp med ekonomin

Hos oss finns ett komplett fullserviceteam med lång erfarenhet av redovisning, löneadministration och rådgivning. För de bolag som omfattas av lagstadgad revision, erbjuder vi även dessa tjänster.

När det gäller de lite större uppdragen arbetar vi gärna på plats hos uppdragsgivaren, någon dag i veckan eller månaden eller kanske vid arbetstoppar eller den egna personalens frånvaro.

Bokslut, löpande bokföring och redovisning

Till oss kan du vända dig när det är dags att upprätta bokslut, göra årsredovisningar, hantera leverantörs- och kundfakturor, lönehantering, månadsavstämningar och allt som hör redovisningen till.

Vi hjälper även gärna till med att digitalisera ditt företags redovisning.

Jonas Persson

LÅT OSS HÖRAS!
Via telefon, e-post eller formulär
Jonas Persson 070-315 73 54 | jonas.persson@revideco.se

En redovisningsbyrå i Stockholm som har allt

Vi vill att du som entreprenör ska få en ökad lönsamhet och färre bekymmer. Med oss som din samarbetspartner ska du kunna känna dig trygg och lita på att vi kan hjälpa dig med alla frågor som har med ditt bolags redovisning att göra.

Oavsett om du behöver hjälp med hela redovisningen eller om det bara är vissa delar du vill ha avlastning med, hittar vi tillsammans en trygg och flexibel lösning som baseras på just dina behov.

Redovisningstjänster du kan få hjälp med

Varför anlita redovisningsbyrå?

Vilken redovisningsmetod ska man välja?

Vad kostar redovisningsbyrå?

Hur arbetar en redovisningsbyrå?

Ordning och reda

Vi vet att moms och skattedeklarationer oftast inte är en företagares största drivkrafter. Ordning och reda, samt att känna trygghet i att en kompetent redovisningsbyrå har koll på alla dina siffror, är avgörande för att du ska kunna fatta rätt beslut inför framtiden och utveckla ditt företag.

Redovisningsbyrå Stockholm – våra olika tjänster

Vi erbjuder bland annat följande tjänster inom ekonomi:

  • Löpande redovisning i digitala verktyg

  • Löpande bokföring
  • Löner & lönedeklarationer

  • Bokslut & årsredovisning

  • Inkomstdeklaration

  • Rådgivning

  • Din privata skattesituation

Deklarera skogsfastighet – bokföringsplikt

Löpande redovisning och bokföring i digitala verktyg

Vi jobbar i molnbaserade verktyg för att gränssnittet mellan dig och oss ska fungera så smidigt som möjligt. Vi automatiserar processen för att rätt information ska läsas in, där en attestrutin säkerställer att rätt leverantörsfakturor betalas. Vi hanterar även löner, moms och skattedeklarationer. Med oss får du helt enkelt en fungerande rutin.

Lönehantering som fungerar

Visst är det jobbigt om en värdefull medarbetare får för lite lön en månad och blir upprörd? Eller kanske ännu jobbigare – att ha betalat ut för mycket lön?

Som tur är finns det en lösning och med oss slipper du allt det där.

Effektivt och digitalt

Vi erbjuder en effektiv och helt digital lönehantering till bolag av alla storlekar. Våra auktoriserade lönekonsulter kvalitetsgranskas löpande, vilket innebär att våra rutiner alltid är uppdaterade.

Låter det krångligt med moms och bokföring? Vi hjälper dig!

Bokslut och årsredovisning i Stockholm

När det kommer till slutet av räkenskapsåret, är det dags att upprätta ett bokslut. Bokslutet är dels en avstämning gällande bolagets resultat och balansräkning, så att rätt siffror rapporteras. Bolagets årsredovisning bygger sedan på den informationen.

Rådfråga oss gärna

Vi har lång erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte.
Vi stöttar dig i situationer som dessa, så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. För oss är det viktigt att du får en trygg vardag.

Kontakta oss för offert

Hör av dig till oss när du behöver hjälp, också återkopplar vi med en offert så snart vi kan.

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision samt när du ska välja revisor

Inkomstdeklaration

Alla företagsformer är skyldiga att lämna in en inkomstdeklaration till Skatteverket. Inkomstdeklarationen ska överensstämma med resultat- och balansräkning i bokslut och årsredovisning med vissa tillägg.

Vi vill hjälpa dig

Med lång och gedigen erfarenhet av upprättande av inkomstdeklarationer, hjälper vi dig gärna. Ta kontakt med oss och berätta mer, också svarar vi med en offert.

Driver du ett lite större företag och vill ha support i er digitalisering?

Tillhör du ett av de bolag som ännu inte har digitaliserat och automatiserat redovisningen? Oroa dig inte, du är inte ensam.

På Revideco hjälper vi föreningar, organisationer och företag med digitalisering av redovisning. Vi står gärna till er tjänst, oavsett om det handlar om rådgivning vid val av verktyg, implementering eller drift.

Fördelaktigt med redovisningen i molnet

När du väljer oss som din partner, kommer vi att digitalisera företagets redovisning. Då kommer även du att få ta fördel av att ha redovisningen i molnet – och att kunna hantera den från bilen istället för från kontoret. En annan fördel är att du får bättre koll på företagets ekonomi och därefter kan fatta kloka beslut.

Behöver du hjälp med bokföring och redovisning i Stockholm?
Boka in ett möte med oss!

Så undviker du personligt betalningsansvar

Personligt, lokalt och globalt

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands samt företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Betydelsefullt nätverk

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer och specialister på över 600 kontor i 100 länder.

Din bokföringsbyrå i Jönköping

Fördelar med att välja Revideco

Du blir mindre sårbar

Vi hanterar företagets ekonomi, oavsett om någon är ledig eller sjuk. Vi ser också till att rätt lön betalas ut i rätt tid. Vi får helt enkelt saker att hända.

Kvalitetssäkrad leverans

Vi är experter på de lagar och regler som rör redovisning, företagsekonomi och skatt. Att ta hjälp av oss är således ett bra sätt att hålla reda på företagets ekonomi och lönsamhet.

Minskad administration för dig som kund

Vi standardiserar processen kring redovisning och lön, vilket i sin tur förenklar din vardag. Tryggt, men också enkelt och bra, för dig som kund.

Smidigt och tydligt för er personal

Våra gränssnitt och verktyg för redovisning och lön är moderna och smidiga, vilket kommer att reflektera på er som företag.

Enklare och lättare

Du fokuserar på er kärnverksamhet och kan lämna bolagets redovisning till oss som är specialister inom området. Vi håller dig uppdaterad gällande vad som är relevant för ditt bolag och vilka beslut som behöver fattas.

Dags att välja redovisningsbyrå i Stockholm?

Titta gärna på vår film om hur vi särskiljer oss från andra redovisningsbyråer. Vi ser till att du får en passande redovisningslösning, en auktoriserad revisor som granskar ditt bolag om det behövs och stöttar dig i de situationer du behöver assistans som företagare. Allt för att du ska få en trygg vardag.

Personlighet

Vi tycker att det personliga mötet är viktigt, vilket är varför vi har satsat på lokal närvaro i en allt mer digitaliserad värld.

Redovisningsbyrå Stockholm

Revideco är en redovisningsbyrå som finns i Göteborg, Stockholm, Skellefteå och Sundsvall. Vi är redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare till ett stort antal kunder och i ett stort antal branscher.

Vi tycker att det personliga mötet är viktigt varför vi satsat på en lokal närvaro i en allt mer digitaliserad värld. I Stockholm hittar du oss i moderna lokaler på Fridhemsplan.

Vi tror på personligt engagemang och skräddarsydda lösningar

Vår drivkraft är att hjälpa företag till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Vi gör det genom ett brett utbud av tjänster inom revision, redovisning och rådgivning där vi tror på personligt engagemang och skräddarsydda lösningar.

Oavsett om du behöver en auktoriserad revisor, en redovisningskonsult eller bara lite goda råd gällande hur du kan effektivisera fakturor eller löner är du varmt välkommen att kontakta oss på e-post eller telefon.

Våra kontor i Sverige

Revideco är en redovisningsbyrå i Stockholm som även finns i Göteborg, Skellefteå, Jönköping och Sundsvall. Här jobbar vi tillsammans som redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare till många kunder och i ett stort antal branscher.

Här hittar du oss i Stockholm

I Stockholm hittar du oss i moderna lokaler vid Norrtull.

Postadress
S:t Eriksgatan 119
113 43 Stockholm

Besöksadress
S:t Eriksgatan 119

Telefon: 08-54 54 25 00
Fax: 08-650 85 17
E-post: stockholm@revideco.se

Vanliga frågor om redovisningsbyrå, Stockholm

Vad är en redovisningsbyrå?

En redovisningsbyrå är ett företag med redovisningskonsulter som erbjuder företag rådgivning och hjälp med olika typer av redovisningstjänster.

Hur mycket kostar en redovisningskonsult?

Det finns en mängd olika faktorer som påverkar priset för en redovisningskonsult, men för redovisningstjänster ligger priset i regel på mellan 600-1200 kronor per timme.

Vad är skillnaden mellan redovisningskonsult och revisor?

Både redovisningskonsulten och revisorn är delaktiga i företagets redovisning. Skillnaden är att den ena granskar den andres jobb och att arbetets inriktning är intern för den ena och extern för den andra.

Varför anlita en redovisningskonsult?

Fördelarna med att anlita en redovisningskonsult är många, men den som de flesta företagare anser är den främsta är den aspekten att mer tid frigörs till verksamheten. Man slipper det administrativa arbetet och kan istället lägga sin tid och resurser på att driva företaget framåt.