REDOVISNINGSBYRÅ I STOCKHOLM

Redovisning, lön & rådgivning

Vi är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder dig en trygg vardag. Digitala redovisningslösningar, effektiv lönehantering och kompetent rådgivning till små, medelstora och stora bolag. Vi samarbetar även med internationella företag.

Ta första steget – Boka ett möte med oss

Hos oss finns ett komplett fullserviceteam med lång erfarenhet redovisning, lön och rådgivning. För de bolag som omfattas av lagstadgad revision, erbjuder vi även dessa tjänster.

När det gäller de lite större uppdragen arbetar vi gärna på plats hos uppdragsgivaren, någon dag i veckan eller månaden eller kanske vid arbetstoppar eller den egna personalens frånvaro.

Till oss kan du vända dig när det är dags att upprätta bokslut, göra årsredovisningar, hantera leverantörs- och kundfakturor, lönehantering, månadsavstämningar, med mera.

Vi hjälper gärna till med att digitalisera ditt företags redovisning för att effektivisera den löpande hanteringen och ge dig som kund riktigt bra kontroll på ekonomin.

Varmt välkommen till oss i Stockholm!

Bokslut & årsredovisning

När det kommer till slutet av räkenskapsåret så är det dags att upprätta ett bokslut. Bokslutet är dels en avstämning av bolagets resultat & balansräkning så att rätt siffror rapporteras, bolagets årsredovisning bygger sedan på den informationen.

Vi har lång erfarenhet av att upprätta bokslut och årsredovisningar, hör av dig till oss för en offert!

auktoriserad revisor

Lön – Payroll

Visst är det jobbigt om en värdefull medarbetare få för lite lön en månad och blir arg? Ännu jobbigare att ha betalat ut för mycket lön? Med oss så slipper du allt det där.

Vi erbjuder en effektiv och helt digital lönehantering till bolag av alla storlekar. Våra auktoriserade lönekonsulter kvalitetsgranskas löpande innebärande att våra rutiner alltid är uppdaterade.

Hör av dig till oss för offert.

Inkomstdeklaration

Alla företagsformer är skyldiga att lämna en en inkomstdeklaration till skatteverket. Inkomstdeklarationen ska överensstämma med resultat och balansräkning i bokslut & årsredovisning med vissa tillägg.

Vi har lång erfarenhet av upprättande av inkomstdeklarationer, hör av dig till oss för offert.

Rådgivning

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Revideco Vår Byrå

Dags att välja redovisningsbyrå?

Titta på vår film om hur vi särskiljer oss från andra redovisningsbyråer. Vi ser till att du får en passande redovisningslösning, en auktoriserad revisor som granskar ditt bolag om det behövs och så stöttar vi dig i de situationer då du behöver assistans som företagare.

Så att du får en trygg vardag. Och ses som en trygg samarbetspartner.