En otroligt bra digital redovisningstjänst

Av: |Publicerat: 2021-02-16|

”En otroligt bra digital redovisningstjänst” är ett betyg som vi på Revideco blir väldigt glada över! I decemberupplagan av tidningen Balans intervjuas en av våra kunder, Elisabet Hagert VD och grundare av Arcademy.

Intervju med Elisabet Hagert, VD på Arcademy i decemberupplagan av tidningen Balans. ”En otroligt bra digital redovisningstjänst” är betyget på den digitala redovisningstjänst som Revideco tillhandahåller.

En otroligt bra digital redovisningstjänst

Vi har fokuserar på att använda oss av de stabilaste digitala tjänsterna som finns tillgängliga på marknaden och har paketerat dessa till en ovanligt smidig redovisningslösning. Vi implementerar, driftar och hanterar de delar av redovisningen som inte är smidigt för dig som företagare att hantera själv. Så enkelt är det.

Det som särskiljer oss

I intervjun tar Elisabet upp det som särskiljer oss på Revideco från många andra byråer och det är att – förutom att vi har en otroligt bra digital redovisningstjänst-  också kan hantera det där som är lite krångligt. För krångligheter det har alla företagare sprungit på, eller hur? Det kan röra verksamheten i sig självt, delägarfrågor, utdelningsfrågor eller för den delen andra frågor som rör bolagets ekonomi.

Våra seniora rådgivare är redovisningskonsulter och revisorer som stödjer entreprenörer i frågor som de kanske bara hanterar en gång i sitt liv. Medan vi som följt ett stort antal bolag under lång tid ofta känner till både best practice och fallgroparna. Att ha någon med lång erfarenhet involverad i din verksamhet ger dig en trygghet.

Vill du veta mer, boka ett möte!

Dela den här artikeln!