Ny Auktoriserad lönekonsult & ny Auktoriserad redovisningskonsult!

Av: |Publicerat: 2020-07-03|

Vi på Revideco är väldigt stolta, på gränsen till malliga faktiskt, över att få berätta att vi har två nya auktoriserade medarbetare. Det är Linda Wikström som numera är Auktoriserad Redovisningskonsult FAR och Agneta Södergren som numera är Auktoriserad Lönekonsult FAR. Båda är hemmahörande på vårt kontor i Skellefteå.

Det var 6 maj som Linda och Agneta skrev sina respektive examensprov med hopp om att få sin auktorisation och för något tag sedan kom resultaten. Stort grattis till er båda!

Agneta Södergren & Linda Wikström, våra två ny-auktoriserade medarbetare.

– Redovisningskonsulter och lönekonsulter är framtidsyrken, och det är en stor efterfrågan på deras tjänster. Så det är väldigt positivt att så många vill skriva provet, och gå vägen upp till auktoriserad redovisnings– eller lönekonsult säger Birgitta Åhlander som tillsammans med Camilla Carlsson arbetar med auktorisationen av redovisnings- och lönekonsulter på FAR.

Auktorisationen för de två yrkesgrupperna vilar på fyra hörnstenar; att konsulten är välutbildad, följer Reko, är ansvarsförsäkrad och genomgår regelbundna kvalitetskontroller. Auktorisationen förnyas var sjätte år genom FAR:s kvalitetskontroll.

 

Läs mer i FARs pressrelease och Revisionsvärldens artikel.

Dela den här artikeln!