Ny koordinator internationella redovisningsuppdrag

Av: |Publicerat: 2021-01-04|

Jakob Olsson ny koordinator för internationella redovisningsuppdrag på Revideco

Vi på Revideco har i 25 år samarbetat med internationella kunder. Initialt inom revision och rådgivning och det senaste decenniet även inom redovisning. Precis som för våra svenska kunder erbjuder vi som fullservicebyrå både redovisning- och revisionstjänster med tillägget att vi för våra internationella kunder även assisterar med secretarial services.

Ytterligare en erfaren återvändare

Jakob Olsson är ingen okänd figur hos Revideco då han fram till 2017 jobbade som revisor hos oss. Efter några år som bland annat Redovisningschef, Head of Finance och interim Financial controller hos Telia Norge AS, så har han nu hittat hem igen.

Vi på Revideco är väldigt glada över att Jakob valt att komma tillbaka till oss och kan konstatera att Jakob är en av många medarbetare som hittat tillbaka till oss efter att ha införskaffat sig värdefulla erfarenheter annorstädes. Det är vi väldigt glada över.

Tillbaka men i en ny roll

Jakob kommer att ansvara för att utveckla våra tjänster mot den internationella marknaden. Det innefattar även att koordinera uppdrag internt och med vårt internationella nätverk MGI.

– Vi har en hög efterfrågan från internationella kunder som vill etablera sig i Sverige. De söker efter en oberoende fullserviceleverantör med internationell erfarenhet. Här passar vi in väldigt bra. Hälsar Jakob

Dela den här artikeln!