Revideco blir rådgivare till Wints kunder – inleder unikt partnerskap

Av: |Publicerat: 2022-10-27|

I dagarna har det blivit klart att Revideco inleder ett unikt partnerskap med den automatiserade redovisningstjänsten Wint, vilket innebär att vi har förmånen att bli rådgivare till deras kunder.

Wint har idag ca 3 000 små och medelstora företag, huvudsakligen konsulter och mäklare.

– Vi har hittat ett sätt att erbjuda våra kunder det bästa av två världar, automatiserad bokföring och personlig rådgivning i en helhetslösning. Det är en evolution vi pratar om, säger Antti J. Niemi, vd på Revideco.

Möjligheten till detta samarbete har uppstått efter att Wint har beslutat att inte själva satsa vidare på rådgivning i större skala.

− Jag tror att vi hittat en viktig nyckel i vårt samarbete. Nu får vi större möjligheter att utvecklas som rådgivare, då vi får en bredare kundbas. Det tror jag också i förlängningen gör att vi stärker vår position som en attraktiv arbetsplats säger Antti J. Niemi, vd på Revideco.

Ett första erbjudande kommer fokusera på boksluts- och utdelningsplanering, paketerat som ett fastpris.

− I grund och botten så innebär partnerskapet att vårt erbjudande är riktat till Wints kunder. Våra befintliga kunder och erbjudanden berörs i stort inte av detta. Vi kommer fortsätta rekommendera och leverera det vi är övertygade om är den bästa lösningen för varje enskild kund, säger Antti J. Niemi, vd på Revideco.

Pressmeddelande

Revideco och Wint inleder partnerskap

Dela den här artikeln!