Revideco inspirerar globalt nätverk

Av: |Publicerat: 2019-06-07|

Revideco är medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide. Det består av revisorer och rådgivare i fler än 90 länder. Vi är medlemmar eftersom allt fler av våra kunder behöver internationella kontakter av olika anledningar. Syftet med MGI är att ge våra kunder en bättre och mer mångsidig service genom att knyta kontakter över nationsgränserna.

Det betyder att du som företagare slipper vända sig till en stor opersonlig byrå när du expanderar internationellt.

Digital synlighet

Genom åren har vi på Revideco fått mycket uppskattning från andra medlemmar inom MGI för vår digitala synlighet och har därför blivit tillfrågade om att dela med oss av våra erfarenheter. I Sverige har många företag en digital marknadsstrategi, medan det är ovanligare i många andra länder, speciellt i en så konservativ bransch som revisions och redovisningsbyråer verkar inom.

Sharing is Caring

Vi på Revideco vill dra vårt strå till stacken och inspirera andra revisionsbyråer i Sverige och globalt att bli med synliga digitalt. Vi tänker att om branschen som helhet blir mer synlig så kan det leda till att hela branschen också blir mer attraktiv och attraherar mer talang.

Digital marketing strategy for audit firms: A 10 step guide

Vi har nu publicerat ett whitepaper som heter ”Digital marketing strategy for audit firms: A 10 step guide”. Det är en enkel 10 stegs guide till hur en revisions eller redovisningsbyrå kan implementera en marknadsstrategi som ökar synligheten för den enskilda byrån och också branschen som helhet. En publik version finns att ladda ner här.

Inspirerar globalt

Vårt whitepaper har skickats ut till 5200 medlemmarna i MGI Worldwide, vi finns i 260 städer i fler än 90 länder runt om vår glob. Det här är samma gäng som kan hjälpa just dig att expandera ditt företag utanför Sveriges gränser. Går du i sådana tankar? Nämn det för din kontaktperson på Revideco eller lämna ett meddelande här.

Dela den här artikeln!