Revideco har fått fler nya kollegor!

Av: |Publicerat: 2019-01-24|

Vi är så stolta över att få presentera att vi fått en tillökning på hela tre nya kollegor till kontoret i Stockholm. Vi har fått in många nya kunder senaste tiden och har därför rekryterat fler nya kollegor med hög kompetens. Här får ni lära känna dem lite bättre!

SARA BRADIN – Redovisningskonsult 

Efter studierna fick jag anställning på en lite mindre byrå som revisorsassistent. Jag stannade där i 6 år men efter min andra föräldraledighet kände jag att jag ville prova på jobbet som redovisningskonsult. Jag fick då anställning på en stor redovisningsbyrå där jag stannade i nästan 7 år. Nu efter min tredje föräldraledighet kände jag att jag ville byta till en mindre byrå igen och är jätteglad över att hittat hit till Revideco!

PELIN TEKES – Revisorsassistent

Jag har tidigare jobbat som bland annat revisorsassistent på PwC, kundtjänstmedarbetare på SEB Kort och kreditspecialist på Swedbank. Just min tjänst hos PwC fick mig att byta riktning, från finans till just revision/redovisning, då jag har tankar att inom en snar framtid bli auktoriserad revisor. Revideco har revisorer med hög kompetens och erfarenhet inom revision och jag ser fram emot att utvecklas inom revision här på Revideco!

DAVID BEIDESTAM – Revisorsassistent

Då jag tidigare arbetat som redovisningskonsult på en mindre redovisningsbyrå kändes steget till revision ganska naturligt. På Revideco finns en bred kompetens inom revision och redovisning, samt en ambition att varje enskild medarbetare ska växa i sin yrkesroll genom ett individuellt utvecklingsprogram. Med dessa förutsättningar ser jag fram emot att utvecklas i min roll som revisor och målet är att bli auktoriserad inom de närmsta åren!

Dela den här artikeln!