Start-up råd – från registrering till global expansion

Av: |Publicerat: 2019-08-15|

Driver du en start-up och vill träffa någon som kan hjälpa dig med en effektiv redovisningslösning och ge dig goda start-up råd längs med vägen?

”Allt från att registrera bolaget till hjälp vid global expansion”

Revideco stöttar med digitala redovisningsverktyg och kloka råd, allt från att registrera bolaget till hjälp vid global expansion. Vi samarbetar idag med ett stort antal start-ups inom en rad olika branscher.

Expansion globalt

Vi är medlemmar i det globala nätverket MGI och har med hjälp av MGI stöttat många svenska start-ups vid deras expansioner. Vi kan sätta er i kontakt med redovisningskonsulter, revisorer och skattejurister, som precis som vi arbetar med små och medelstora expansiva företag. MGI finns i  80 länder och kan hantera de flesta frågor som dyker upp längs med vägen.

Emissioner

Bygger din verksamhet på att du behöver ta in kapital i fler olika omgångar behöver du förbereda bolaget för det. Vi har lång erfarenhet av vilka alternativ som finns tillgängliga och hur dessa hanteras. Du behöver också någon som administrerar emissionerna, något som vi kan hantera.

Exitplanering

Det är klokt att ha tänkt igenom hur en exit ska ske. Vi har lång erfarenhet av lyckade bolagsförsäljningar och kan ge de råd som du behöver.

Digital redovisningsfunktion

Vi erbjuder en helt digital redovisningslösning och hanterar de delar som ni själva inte hinner med. Vi kan vara ert ”One stop shop” och hantera alla aspekter av bolagets redovisning eller så stödjer vi er befintliga redovisningsfunktion med kvalitetssäkring och kloka råd.

Start-up råd

Revideco har gett start-up råd sedan 1994. Vill du komma i kontakt med oss så klicka här för att kontakta oss och läsa mer om vårt erbjudande.

Dela den här artikeln!