Revisionsbyrå i Skellefteå

Revision

Hos oss på Revideco i Skellefteå hittar du revisorer som har erfarenhet av uppdrag i både små och stora, ofta ägarledda företag.

Ta första steget – Boka ett möte med oss

Välkommen till din revisionsbyrå i Skellefteå. Här hittar du kompetenta och erfarna revisorer med lång erfarenhet av revision i både mindre, medelstora och större ägarledda företag. Vi har också lång erfarenhet av revision av internationella företag.

Vi är alternativet till de riktigt stora byråerna och kan lova dig ett personligt bemötande och engagemang i just ditt företags situation och utveckling. Vi finns alltid till hands om du behöver rådgivning utöver det traditionella revisionsuppdraget. Vi har kontor i flera orter, Göteborg, Stockholm och Sundsvall

Exempel på revisionstjänster

 • Lagstadgad revision
 • Frivillig revision
 • Översiktlig granskning
 • Granskning enligt särskild överenskommelse
 • Granskning i samband med intyg eller bestyrkandeuppdrag

Driver du ett större eller växande bolag?

Och känner dig lätt negligerad av din revisionsbyrå? Då har du landat helt rätt om du läster det här. Vi har reviderat större och växande bolag i 25 år och anser oss väldigt kunniga. Oavsett om det handlar om global expansion, SaaS-frågor eller immateriella tillgångar.

Kontakta oss så får du rätt support!

Specialistområden Skellefteå

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Revideco Vår Byrå

Exempel på revisionstjänster

 • Lagstadgad revision

 • Frivillig revision

 • Översiktlig granskning

 • Granskning enligt särskild överenskommelse

 • Apport-, fusions- och kvittningsintyg.

Din guide till bättre inköp av redovisning och revision

Rådgivning

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Varför du ska välja oss som din revisionsbyrå i Skellefteå:

 • Det blir enkelt med oss. Vi är vana att revidera både små och stora bolag och anpassar vår granskning efter bolagets komplexitet. Du får inte en superlång checklista, du får relevanta frågor som hjälper dig förstå ditt företags risker.

 • Rådgivning. Vi är experter på de lagar och regler som rör redovisning, företagsekonomi och skatt. Vi kan svara på dina frågor.

 • Access till ett internationellt nätverk. Har du planer på att expandera utomlands? Vi har access till revisorer, redovisningskonsulter & specialister i 100 länder.

 • Du får ett bollplank. En vanlig känsla hos företagsledare är att de saknar ett bollplank. Vi blir ditt naturliga bollplank i alla frågor som rör bolagets ekonomi.

 • Ett trovärdighetsbevis. Revision leder till att du får en koll på att du följer de lagkrav som ställs på ditt företag. När bolaget uppfyller lagkraven, leder det ofta till att det blir lättare att få krediter och lägre kreditkostnader.

Revisionsbyrå Skellefteå

Revideco är en revisionsbyrå som finns i Göteborg, Stockholm, Skellefteå och Sundsvall. Vi är redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare till ett stort antal kunder och i ett stort antal branscher.

Vi tycker att det personliga mötet är viktigt varför vi satsat på en lokal närvaro i en allt mer digitaliserad värld. I Skellefteå hittar du oss i moderna lokaler på Nygatan vid E4an.

EN AUKTORISERAD REVISOR SOM FÖRSTÅR DIN VERKSAMHET

Dags att välja en revisionsbyrå i Skellefteå?

Välj då en revisionsbyrå som också kan ge dig goda råd. Titta på vår film om hur vi som revisionsbyrå kan stötta dig.

Vi hjälper dig hålla båda fötterna på jorden.

Så att du får en trygg vardag. Och ses som en trygg samarbetspartner.

Välkommen till vårt kontor i Skellefteå!

Vår drivkraft är att hjälpa norrländska företag till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Vi gör det genom ett brett utbud av tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. När du väljer Revideco i Skellefteå får du dessutom en byrå som förstår företagare, och dina dagliga utmaningar. Vi tror på personligt engagemang. Och på skelleftebygden. Så oavsett om du behöver en auktoriserad revisor, en redovisningskonsult eller bara lite goda råd hur du kan effektivisera fakturor eller löner – hör av dig.

Telefon: 0910-105 80
skelleftea@revideco.se