alvargalan 2023 revideco

Alvargalan 2023- Grattis till vinnarna

Av: |Publicerat: 2023-03-27|

Vad har två av vinnarna på Alvargalan 2023 gemensamt? Alvargalan är Skellefteås näringslivsgala som varje år prisar framgångsrika företagare i olika kategorier. Jo, de samarbetar med oss på Revideco. Ett stort grattis till Årets Innovationsföretag Fumex och Årets Företag Lövångers Bygg!

– Vi tror på närhet och personligt engagemang. En av fördelarna med att anlita Revideco är just att vi ser företagaren bakom företaget. Vi är inte en liten del av en stor, opersonlig kedja, Revideco är också ett ägarlett bolag och vi brinner för att entreprenörsdrivna bolag ska lyckas, säger Magnus Nilsson, kontorschef på skelleftekontoret.

Alvargalan 2023

Alvargalan är Skellefteås årligen återkommande näringslivs­gala. Här samlas företagare, beslutsfattare och näringslivs­aktörer för en festkväll och prisutdelning.

Galan ingår som en del av Skellefteås näringslivsdag Alvar och har arrangerats sedan 2010 av Alvargalans vänner, som består av en bred representation av regionens näringslivs­organisationer Priserna är uppdelade i tolv olika kategorier och delas ut till företag och personer som har lyckats med något alldeles extra under året som har gått. Under Alvargalan bjuds det på mat, dryck och underhållningen på scenen.

Årets Innovationsföretag: Fumex

”Med utgångspunkt i en gediget lång historia fortsätter Fumex att hitta sätt att utvecklas. Stort fokus läggs på så kallad additiv tillverkning där produktprototyper printas med 3D-skrivare, vilket gör det möjligt att höja nivån på såväl funktion som kundnytta och design. Eftersom Fumex både utvecklar och tillverkar sina produkter själva maximerar de både flexibilitet och kvalitet, oavsett var i världen kunderna finns.”

Årets Företag: Lövångers Bygg

”I snart 50 år har det här familjeföretaget varit en utmärkt ambassadör för Lövångersbygden. Den tillväxtresa och omsättningsökning de gör år efter år är imponerande. Nu satsar de dessutom på att bygga en ny modern fabrik i Lövånger med kapacitet att fördubbla produktionen av byggsatser. Lövångers Bygg är kända för stor transparens både vad gäller lösningar och slutpris till kund, samtidigt som de fortsätter att ligga i framkant med att underlätta slutkundernas beslut och planering inför byggandet.”

Om Revideco

Vi tycker om att se företag och människor utvecklas och växa och då är det speciellt roligt att se att det uppmärksammas på en så fin gala som Alvargalan. Vi hjälper ägarledda företag i hela Sverige att växa och utvecklas med hjälp av tjänster inom rådgivning, revision och redovisning. Genom personligt engagemang och stor förståelse för de utmaningar ägarledda företag möter, kan vi bidra med tydlig rådgivning och relevanta tjänster.

På bilden: Jonas Persson, Emilie Roslund, Magnus Nilsson & Erika Forsgren. Fotograf Patrick Degerman

Dela den här artikeln!