Revisorsassistent i Göteborg – Rekrytering

Av: |Publicerat: 2022-03-17|

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT 2022-04-22.

Revisorsassistent: Vill du bli auktoriserad revisor, få ta stort ansvar och känna att din arbetsinsats verkligen är betydelsefull? Vill du bli en riktig allroundspelare inom revision, redovisning och skatt? Vill du också ha ett roligt, ovanligt varierande och utvecklande arbete?

Då kan du vara rätt kandidat för oss.

Dina kvalifikationer som revisorsassistent

Den tjänst vi nu tillsätter har huvudinriktning mot revision med målet att du ska bli auktoriserad revisor. Det innebär att du bör uppfylla de akademiska kvalifikationerna som ställs på dig av RI. Har du någon enstaka kurs kvar kan du såklart komplettera den längs med vägen.

Du får gärna ha något års arbetslivserfarenhet, men det är inget krav. Talar du flera språk är det meriterande då våra kunder kan efterfråga detta.

Konceptet R

Vi jobbar med RevisionRådgivning och Redovisning och vi har inriktat oss på att leverera kvalificerade tjänster inom dessa områden. Eftersom våra kunder efterfrågar en kunskap som ofta är mångfacetterad är det viktigt att vi behärskar flera av dessa områden. Vi kallar helt enkelt detta för R.

Du som revisorsassitent kommer att jobba med alla R områden från första början. Det innebär att du även kommer att arbeta med löpande redovisning, bokslut & deklarationer förutom revision.

Entreprenören i fokus

Våra kunder är i huvudsak entreprenörer vilket betyder att du har en stor fördel om du har ett entreprenörshjärta. Våra entreprenörer kommer i alla storlekar och har stor geografisk spridning, många finns även utomlands. Vi ser därför positivt på om du själv har entreprenörsbakgrund och behärskar flera språk. Att vi jobbar både med mindre och större bolag ger en bra förutsättning för balans och personlig utveckling.

Hög kunskapsnivå med bra självförtroende

Hos oss kommer du att snabbt få stort ansvar och få ett bra självförtroende i de frågor vi jobbar med. Du som är ny i arbetslivet har en brant inlärningskurva framför dig, och du med viss erfarenhet kommer att känna dig trygg i att du får support i de frågor du själv inte behärskar idag.

Vi utbildar dig

Hos oss deltar du som revisorsassistent i ett omfattande utbildningspaket som sträcker sig över flera år och leder fram till din revisorsexamen.

En riktig Framtidsbyrå

Revideco vann Årets Framtidsbyrå 2019 vilket innebär att vi lyfts fram som förebild för hur man driver ett framåtlutat företag i en traditionell bransch. Det är vi stolta över.

Vi är totalt 60 personer utspridda på 4 kontor; Sundsvall, Skellefteå, Stockholm & Göteborg. Positionen tillsätts i Göteborg med viss utbildning i Stockholm. Till vårt Göteborgskontor i Gårda tillhör 7 personer varav 3 jobbar på distans.  I dina arbetsuppgifter ingår även ett visst administrativt ansvar. Anställning från och med hösten 2022.

CV eller länk till Linkedin samt personligt brev skickar du till vår kontorschef Jens Malm, mejladressen är jens.malm@revideco.se.

Välkommen med din ansökan!

Så här behandlar Revideco AB personuppgifter vid ansökan

Revideco AB behandlar personuppgifter i samband med att en ansökan om arbete skickas in till Revideco AB. Personuppgifterna behandlas för att Revideco AB ska kunna administrera ansökningarna och tillsätta tjänsten. I och med att du lämnar din ansökan till oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för just detta ändamål

Dela den här artikeln!