Revisionsbyrå i Göteborg

Revision

Hos din revisionsbyrå i Göteborg hittar du revisorer som har erfarenhet av uppdrag i både små, medelstora och stora företag, ofta ägarledda.

Ta första steget – Boka ett möte med oss

Revideco är en revisionsbyrå i Göteborg med ett kompetent team som har erfarenhet av både mindre och större revisionsuppdrag, ofta i ägarledda företag. Våra revisorer har också lång erfarenhet av internationella uppdrag.

Vi är alternativet till de riktigt stora byråerna och kan lova dig ett personligt bemötande och engagemang i just ditt företags situation och utveckling. Dessutom finns alltid till hands om du behöver extra rådgivning utöver det traditionella revisionsuppdraget.

Driver du ett bolag och letar efter en auktoriserad revisor i Göteborg med omnejd? – Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Exempel på revisionstjänster

  • Lagstadgad revision
  • Frivillig revision
  • Översiktlig granskning
  • Granskning utförd av auktoriserad revisor enligt särskild överenskommelse
  • Granskning utförd av auktoriserad revisor i samband med intyg eller bestyrkandeuppdrag

Driver du ett större eller växande bolag?

Och känner dig lätt negligerad av din revisionsbyrå? Då har du landat helt rätt om du läster det här. Vi har reviderat större och växande bolag i 25 år och anser oss väldigt kunniga. Oavsett om det handlar om global expansion, saas-frågor eller immateriella tillgångar.

Kontakta oss så får du rätt support!

Specialistområden Göteborg

Personligt: Lokalt: Globalt:

Vi hjälper företag med verksamhet utomlands, företag som vill expandera utomlands och företag som vill etablera sig i Sverige. Vi har ett internationellt självförtroende och lång erfarenhet av aktuella frågor.

Som medlemmar i det internationella nätverket MGI Worldwide har vi kontakt med redovisningskonsulter, revisorer & specialister i över 600 kontor i 100 länder.

Jens Malm Caisa Westin Fakturera utländska kunder

Exempel på revisionstjänster i Göteborg

  • Lagstadgad revision

  • Frivillig revision

  • Översiktlig granskning

  • Granskning enligt särskild överenskommelse

  • Apport-, fusions- och kvittningsintyg.

värdera ägarledda bolag

Rådgivning

Vi har 25 års erfarenhet av best practice från situationer som är ovanliga för företagare. Det kan vara när du ska ta in nya delägare, köpa ett bolag, expandera utomlands eller kanske vid ett generationsskifte, eller annat.

Vi stöttar dig i de här situationerna så att du kan ta rätt beslut och undvika fällorna. Så att du får en trygg vardag.

Så undviker du personligt betalningsansvar

Revisionsbyrå Göteborg

Revideco är en revisionsbyrå som finns i Göteborg, Stockholm, Skellefteå och Sundsvall. Vi är redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare till ett stort antal kunder och i ett stort antal branscher.

Vi tycker att det personliga mötet är viktigt varför vi satsat på en lokal närvaro i en allt mer digitaliserad värld. I Göteborg hittar du oss i moderna lokaler i Gårda.

En auktoriserad revisor som förstår din verksamhet

Dags att välja en revisionsbyrå i Göteborg?

Välj då en revisionsbyrå som också kan ge dig goda råd. Titta på vår film om hur vi som revisionsbyrå kan stötta dig.

Vi hjälper dig hålla båda fötterna på jorden.

Så att du får en trygg vardag. Och ses som en trygg samarbetspartner.

Välkommen till din revisionsbyrå i Göteborg!

Vår drivkraft är att hjälpa företag till ökad lönsamhet och minskade bekymmer. Vi gör det genom ett brett utbud av tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Vi tror på personligt engagemang. Så oavsett om du behöver en auktoriserad revisor, en redovisningskonsult eller bara lite goda råd hur du kan effektivisera fakturor eller löner – hör av dig.

Telefon växel: 031-530 190
goteborg@revideco.se